Δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: Νέα αυτοψία του ιατροδικαστή
Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, μετά την ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.
Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδουν οι Αρχές τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής στο μαντρί της.
Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ο ιατροδικαστής ήρθε και σήμερα στο χωριό για να κάνει νέα αυτοψία στο σημείο.
Υπενθυμίζεται ότι η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου, από τον ανιψιό της.
Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια, μετά την ιατροδικαστική εξέταση όμως, αποδείχθηκε πως φέρει πολλαπλές εσωτερικές κακώσεις.
Οι κάτοικοι του χωριού είναι προβληματισμένοι και συντετριμμένοι από τον βίαιο θάνατο της συγχωριανής τους, η οποία βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της, αφού είχε περάσει η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι από το ποιμνιοστάσιό της και η οικογένειά της ανησύχησε.
Σήμερα Κυριακή, στις 14:00 έφτασε στο ποιμνιοστάσιο του θύματος ο ιατροδικαστής, για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία. Έμεινε για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος.
«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»
Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους.
“Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε”, δηλώνει στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
- Συμφωνία της Μαδρίτης: Το δίλημμα «συνεννόηση ή αναμέτρηση»
- «Το Μενού της Εβδομάδας» από την Αργυρώ: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Συνήθης πολιτική πρακτική, δεν αιφνιδιαζόμαστε» – Σάντσεθ για δηλώσεις Τραμπ
- Στο ΕΚΑΒ ο Ανδρουλάκης – «Δεν θα επιτρέψουμε το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί σε Υπουργείο Προπαγάνδας» του Γεωργιάδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442