Επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων, τα αίτια του οποίου ερευνώνται, σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politesoraiokastrou το περιστατικό εκτυλίχθηκε ελάχιστα μέτρα μακριά από την Καστροπολιτεία, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων γονέων και παιδιών.
Οι ανήλικοι περίπου 15-16 χρονών για αδιευκρίνιστο λόγο συνεπλάκησαν με ξύλα, μπουνιές και κλωτσιές σκορπώντας τον πανικό.
Πολλοί νεαροί δέχτηκαν χτυπήματα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο του περιστατικού. Η αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές στο ΑΤ Ωραιοκάστρου.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής