Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Ηλιάδη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της

Αγγελική Ηλιάδη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Αγγελική Ηλιάδη, καθώς ο γιος της, Μπάμπης Λαζαρίδης, είχε γενέθλια και έγινε 18 ετών.

Ο μεγάλος γιος της τραγουδίστριας έκανε ένα μεγάλο πάρτι και έσβησε την εντυπωσιακή τούρτα του, έχοντας στο πλευρό του την μαμά του.

Η Αγγελική Ηλιάδη συγκινημένη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram της και εξέφρασε την αγάπη της προς τον γιο της, που ενηλικιώθηκε.

«Το μωρό μου έγινε 18! Σε αγαπώ τόσο πολύ προχώρησε ξέρεις εσύ όλη η ζωή είναι μπροστά σου και εγώ πάντα δίπλα σου. Η πρώτη πιο μεγάλη πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου όταν βγήκες απ’ τα σπλάχνα μου… και σε πήρα στην αγκαλιά μου.

Ο Θεούλης είναι μεγάλος είπα! Ειμαι ευγνώμων για σένα και τον αδερφούλη σου! Όλα τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα γιατί το αξίζεις! Χιλιόχρονος καρδιά μου και πάντα χαμογελαστός», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η ανάρτησή της

 «Δεν περιγράφεται με λόγια»

Πρόσφατα, η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του Μπάμπη Λαζαρίδη και τους γιους της.

«Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το τοποθετήσω σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να το κατανοήσεις. Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, είναι και το παιδί μου, τον Μπάμπη μου. Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι τότε κι εκείνος ήταν 4. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί κι είναι σχεδόν 18. Έχουμε κάνει πάρα πολύ δρόμο μαζί. Μετά ήρθε κι ο μικρούλης και συμπληρώθηκε η ευτυχία μας».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024