Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι από τους τύπους που κάμπτεται εύκολα.
Περίμενε δεκαετίες ολόκληρες για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και δεν σκοπεύει ένας σάκος άμμου, εξαιτίας του οποίου σωριάστηκε (για μια ακόμα φορά) κατάχαμα, να του σβήσει πρόωρα το όνειρο μιας δεύτερης θητείας στον Λευκό Οίκο.
Για τα μάτια των ψηφοφόρων
Γνωρίζοντας καλά ότι τα ερωτήματα για το αν στην ηλικία των 80 ετών μπορεί να ηγηθεί ξανά μιας υπερδύναμης είναι πολλά και με τη συμβουλή της επικοινωνιακής ομάδας του ότι μια εικόνα ίσον… χίλιοι ψήφοι, έκανε δυο πηδηματάκια μπροστά στους δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά την πτώση του στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας και τους έκοψε τη φόρα για καυστικά σχόλια, λέγοντας από μόνος του:
«Μου έβαλαν τρικλοποδιά! Καμία ερώτηση παιδιά».
Ο συμπονετικός Τραμπ
Το αν έκανε τα πικρά γλυκά και κάποιος πόνος τον ενοχλούσε δεν φάνηκε στο μεγάλο χαμόγελο του, ενώ και ο Ντόναλντ Τραμπ παραδόξως κρατήθηκε και δεν έκανε κάποιο δηλητηριώδες σχόλιο όταν ενημερώθηκε σχετικά, γιατί η αλήθεια είναι ότι στα 76 του έχει πέσει κι αυτός μπροστά στους δημοσιογράφους.
«Είναι στην Ακαδημία της Πολεμικής αεροπορίας; Έπεσε πραγματικά κάτω; Λοιπόν, εύχομαι να μην χτύπησε. Ελπίζω να μην χτύπησε», είπε ο Αμερικανός μεγιστάνας, που όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει και πάλι το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και θα βρεθεί απέναντι στο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του επόμενου χρόνου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών