Η Ριμπάκινα αποχώρησε από το Ρολάν Γκαρός λόγω ασθένειας
Τέλος από το Ρολάν Γκαρός η Ριμπακίνα.
Η Έλενα Ριμπάκινα, Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αποχώρησε από το γαλλικό Όπεν στον τρίτο γύρο, πριν από τον αγώνα της απέναντι στην Σάρα Σορίμπες Τόρμο λόγω ιογενούς ασθένειας, με αποτέλεσμα το Ρολάν Γκαρός να χάσει μία από τις κύριες διεκδικήτριες του τίτλου στο απλό Γυναικών.
Η νικήτρια του Wimbledon είπε ότι δεν ήταν καλά τις τελευταίες δύο ημέρες. «Δεν ένιωθα καλά χθες και προχθές, οπότε δεν κοιμήθηκα δύο νύχτες και είχα λίγο πυρετό», δήλωσε η Ριμπάκινα σε συνέντευξη Τύπου.
«Προσπάθησα πραγματικά κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά αισθάνομαι ότι η σωστή απόφαση είναι να αποσυρθώ γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτή την κατάσταση. Είδα τον γιατρό και μου είπε ότι στην πραγματικότητα είναι ένας ιός εδώ στο Παρίσι. Υποθέτω ότι με την αλλεργία μου, το ανοσοποιητικό μου σύστημα μόλις κατέρρευσε», πρόσθεσε.
Η τενίστρια από το Καζακστάν ήταν μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο μαζί με την κάτοχό του, Ίγκα Σφιόντεκ και την πρωταθλήτρια στο εφετινό Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα.
«Είμαι πραγματικά στενοχωρημένη που δεν μπορώ να παίξω, αλλά υποθέτω ότι αυτή είναι η ζωή», συνέχισε η Ριμπάκινα. «Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα ήθελα απλώς να δώσω το 100%, και προφανώς απέχω πολύ από το 100%.
Ήταν ατυχία για μένα. Θα προσπαθήσω να συνέλθω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προετοιμαστώ για τη σεζόν του χόρτου».
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442