Στον απόηχο της αποχώρησης των Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι από την «Πόλη του Φωτός», αλλά και σε ένα βαρύ κλίμα λόγω του γεγονότος με τον Σέρχιο Ρίκο η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Κλερμόν στο φινάλε της σεζόν, έχοντας ωστόσο εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον φετινό τίτλο της Ligue 1 (12ο στην ιστορία της).

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Ράμος στο 16′ με εκπληκτική κεφαλιά, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να γράφει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα, με τον Καστιέν να μειώνει στο 24′ σε 2-1 σε ένα χορταστικό πρώτο ημίωρο το οποίο περιέλαμβανε τρία τέρματα.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει ο Κορδόν για τις μεταγραφές, τις παρεμβάσεις του και το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του


Στο 37′ ο Κιέ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-2 από τα έντεκα βήματα, ωστόσο η εκτέλεση του ήταν εντελώς άστοχη. Ότι δεν κατάφερε ο 27χρονος Γάλλος άσος το έκανε στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Ζεφάν στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Κιέ να κάνει το 2-3 στο 63′ «σβήνοντας» έτσι την χασούρα από το δικό του χαμένο πέναλτι, με το 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας επί της Ανζέρ και σε συνδυασμό με την ήττα της Οσέρ από την Λάνς (3-1), η Νάντ κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, έστω και στο φινάλε της σεζόν.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Μπιτσιαμπού, Ράμος, Ντανίλο, Χακιμί, Βιτίνια, Βεράτι, Ζαΐρ Εμερί, Μέσι, Εκιτικέ, Εμπαπέ

ΚΛΕΡΜΟΝ: Ντιο, Σεϊντού, Βιετέσκα, Κοφρίζ, Ζεφάν, Γκοναλόν, Γκαστιέν, Μπόρζες, Τσαμ, Κιεΐ, Ρασάνι.