Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0: Πήραν το Κύπελλο οι «ταύροι»

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0: Πήραν το Κύπελλο οι «ταύροι»

Για δεύτερη σερί χρονιά η Λειψία κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας καθώς επικράτησε στον τελικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0.

Κυπελλούχος Γερμανίας για δεύτερη σερί φορά η Λειψία! Οι «ταύροι» νίκησαν στο Βερολίνο με 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και επανέλαβαν τον περσινό τους θρίαμβο, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη σεζόν. MVP του ματς ο Ενκουνκού με γκολ και ασίστ.

Τελευταίο ματς για τον Όλιβερ Γκλάσνερ στον πάγκο των «αετών» αφού εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως με το τέλος της περιόδου θα αποχωρήσει.

Στο 4ο λεπτό ο Βέρνερ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας πάνω στον Τραπ ενώ στο 17′ ο Κολό Μουανί δεν βρήκε στόχο σε σουτ από καλή θέση. Στο 42′ ο Ενκουνκού έκανε ωραία κίνηση και σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει έξω.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 71′ όταν ο Ενκουνκού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Εντικά και κατέληξε στα δίχτυα της Άιντραχτ για το 1-0. Στο 86′ ήρθε και το 2-0 με τη Λειψία να κρύβει την μπάλα, τον Ενκουνκού να βγάζει μαγική ασίστ για τον Σομποσλάι που με σουτ έκανε το 2-0.

Λειψία: Μπλάσβιχ, Ορμπάν, Χένρικς, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν, Αϊνταρά (77’ Σλάγκερ), Λάιμερ, Ενκουνκού, Σομποσλάι (90+1’ Καμπλ), Όλμο, Βέρνερ (61’ Πόουλσεν).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Εντικά, Τούτα, Μπούτα (89’ Εμπιμπέ), Ρόντε (70’ Λίντστρεμ), Σο, Καμάντα, Χασέμπε (78’ Μπορέ), Μαξ (78’ Λεντς), Γκέτσε, Κολό Μουανί.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024