Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: Έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες - «Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω»

Άννα Βίσση: Έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες – «Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω»

Δείτε το βίντεο...

Ιδιαιτέρως συγκινημένη ήταν η Άννα Βίσση στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Λάρνακα γιορτάζοντας τα 50 χρόνια καριέρας στη δισκογραφία.

«Φουσκώνω από περηφάνεια για όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν είναι πολύ ωραίο να μετράς χρόνια» είπε ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν συμπαθώ πολύ, αυτό που κάνω τώρα, προτιμώ να τραγουδάω. Φουσκώνω από περηφάνεια για όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν είναι πολύ ωραίο να μετράς χρόνια. Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω», είπε η τραγουδίστρια σε απόσπασμα που πρόβαλε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω»

«Θα μου περάσει. Έχω κάνει πολλές συναυλίες αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες. Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε τι θα κάνουμε όταν τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα» είπε χαρακτηριστικά.

«Στην αρχή φοβόμουν τον Καρβέλα, μετά τον ερωτεύτηκα, ήταν τύχη που τον γνώρισα»

«Ο Νίκος Καρβέλας είναι αυτό που λένε κάρμα, μαγεία. Στην αρχή φοβόμουν τον Καρβέλα, μετά τον ερωτεύτηκα, ήταν τύχη που τον γνώρισα» είπε μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της, πατέρα του παιδιού της και επί χρόνια συνεργάτης της.

«Ο Νίκος μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας και την αιωνιότητας. Ο Καρβέλας δεν θα με αφήσει να πεινάσω από τραγούδια, θα είμαι πάντα η βασίλισσά του» σημείωσε η μούσα του καλλιτέχνη.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024