Ισχυρές βροχές στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Κρήτης, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες, με την Περιφέρεια να βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν.
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους μέσα στο Ηράκλειο και άλλες πόλεις, σύμφωνα με το cretalive. Ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα πολιτικής προστασίας, Γιάννης Λεονταράκης ανέφερε στο τοπικό μέσο ενημέρωση, ότι σε αυτή τη φάση δεν καταγράφονται προβλήματα, ωστόσο η Κρήτη μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται στο επίκεντρο του βαρομετρικού χαμηλού, με καταιγίδες κι έντονες βροχές.
«Προσοχή»
Όπως σημείωσε ο κ. Λεονταράκης, τα φαινόμενα με βάση την ενημέρωση που υπάρχει, θα είναι πολύ έντονα κατά τόπους και για αυτό εφιστά την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο εθνικό κι επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, καλώντας τους πολίτες και τους τουρίστες να αποφεύγουν τις δύσβατες περιοχές, μεταξύ άλλων.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).