Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Φλυτζάνη: Στο τιμόνι της παρουσίασης του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Λένα Φλυτζάνη: Στο τιμόνι της παρουσίασης του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Η δημοσιογράφος, που το μεσημέρι της Πέμπτης 1/6/23 είπε την πρώτη καλησπέρα μετά την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από τον σταθμό του Φαλήρου.

Η Λένα Φλυτζάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Νομική, ωστόσο στην πορεία των σπουδών της ο δρόμος της δημοσιογραφίας της κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον.

Η ίδια λοιπόν, ξεκίνησε μαθήματα δημοσιογραφίας, παράλληλα με την άσκησή της σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και μπήκε πολύ γρήγορα στα βαθιά. Η Λένα Φλυτζάνη ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ, την συμπαρουσίαση αλλά και τα δελτία ειδήσεων και πολύ πρόσφατα ραδιόφωνο. Αναγνωρίζει τις δυσκολίες, όμως δεν μετανιώνει για την απόφασή της.

H επιλογή του δημοσιογραφικού επαγγέλματος

Η Λένα Φλυτζάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ladylike.gr περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ακολουθήσει την δημοσιογραφία, λέγοντας: «Η ταχύτητα, η αδρεναλίνη, η ανάγκη να ξέρεις ότι εσύ είσαι η πηγή για να περάσει η είδηση στον τηλεθεατή, με τρελαίνουν. Αν δεν τα αγαπάς όλα αυτά, δεν αντέχεις για πολύ. Ο ανταγωνισμός υπάρχει αλλά αν τον αφήσεις να σε επηρεάσει – ειδικά στην αρχή σου που έχεις ανασφάλειες και αμφιβολίες κι όλοι περιμένουν να δουν αν θα τα καταφέρεις- είναι καταστροφικός. Πέρασα δυο χρόνια με πολλή δουλειά για την εκπομπή και παράλληλα διεθνείς ειδήσεις για το δελτίο»

Η Λένα Φλυτζάνη στο παρελθόν παρουσίαζε εκπομπή με τον Δημήτρη Υποφάντη ενώ αργότερα παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Καμπουράκη την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα».

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί κακές συμπεριφορές στον χώρο της τηλεόρασης, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη: «Σεξιστικά σχόλια ή υπονοούμενα μπορεί να ακούσεις, αλλά αυτή είναι η εύκολη λύση για αυτόν που το κάνει γιατί αδυνατεί να δει πιο βαθιά. Bullying γιατί είμαι νέα ή γιατί είμαι γυναίκα δεν έχω δεχθεί. Αμφισβήτηση και οι πιο μεγάλοι νιώθουν. Άλλο η κριτική, άλλο η αμφισβήτηση.

Η προσωπική ζωή

Η Λένα Φλυτζάνη  έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.  Το καλοκαίρι του 2021 είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια να βρίσκεται σε σχέση με τον  ρεπόρτερ Αντώνη Κρητικό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα πλατό του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα». Πρόκειται για δύο ανθρώπους χαμηλών τόνων που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ την είδηση.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024