Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ήταν για λίγες μόνο ώρες»: Τι λέει η μητέρα που άφησε μόνα τους στο σπίτι τα τρία ανήλικα παιδιά της

«Ήταν για λίγες μόνο ώρες»: Τι λέει η μητέρα που άφησε μόνα τους στο σπίτι τα τρία ανήλικα παιδιά της

Τη δική της εκδοχή δίνει η μητέρα στην Κρήτη που κατηγορείται ότι άφησε τα ανήλικα παιδιά της μόνα τους για μέρες.

Τη δική της εκδοχή δίνει η μητέρα που κατηγορείται ότι άφησε μόνα τους επί δύο ημέρες, νηστικά και τρομαγμένα τα τρία ανήλικα παιδιά της, το ένα εκ των οποίων είναι παραπληγικό.

Μιλώντας στην εκπομπή T-live, η μητέρα υποστήριξε ότι δεν άφησε τα παιδιά μόνα τους, ηλικίας 5,8 και 11 ετών, παρά για λίγες ώρες, έως ότου τακτοποιήσει και καθαρίσει το νέο σπίτι της οικογένειας.

«Τα παιδιά πήγαιναν σχολείο κανονικά και εγώ απλά τις ώρες που έλειπαν τα παιδιά στο σχολείο είχα έρθει στο Ηράκλειο για να καθαρίσω το καινούριο μας σπίτι. Το παραπληγικό, όπως το αποκαλούν, το συνηθίζει αυτό, να φωνάζει» υποστηρίζει ενώ σε ερώτηση για την άθλια κατάσταση στην οποία φέρεται να ήταν το σπίτι της οικογένειας, λέει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Εγώ όταν έφυγα το σπίτι το είχα αφήσει τέλειο, γιατί τα παιδιά ήταν στο σχολείο» λέει χαρακτηριστικά.

«Μόνο λίγες μέρες έμειναν μόνα τους»

«Πήρα εξαρχής, από την πρώτη μέρα που ήρθα να καθαρίσω το σπίτι και υπέγραψα το συμφωνητικό, πήρα τον […], που είναι ΑΜΕΑ, τον πήρα μαζί μου. Τα παιδιά τα άλλα δύο τα είχα στείλει σχολείο κανονικά και είχα το χρονικό περιθώριο από την ώρα που έφυγαν τα παιδιά μου να πάνε στη στάση, σηκώθηκα κι εγώ με τον αρραβωνιαστικό μου και το παιδί να καθαρίσουμε το σπίτι στο Ηράκλειο και να γίνουν τα χαρτιά. Είχα αφήσει και δεύτερο τηλέφωνο στο σπίτι. Μόνο λίγες ώρες έμειναν μόνα τους, εγώ γύρισα το απόγευμα» λέει για την ημέρα που τα ανήλικα παιδιά βρέθηκαν μόνα και νηστικά.

Τι λέει για τα παιδιά και το σχολείο

Το παιδάκι που είναι παραπληγικό, αν και είχε εγγραφεί σε ειδικό σχολείο, δεν πήγε ποτέ με τη μητέρα να επικαλείται αδυναμία μεταφορικού μέσου για την εξυπηρέτηση του παιδιού.

Όσον αφορά στον μικρότερο γιο της, που λέγεται ότι επίσης δεν πήγαινε πάντα στο σχολείο, η μητέρα του λέει: «ο μικρός είχε κάποιο θέμα. Δεν σηκωνόταν, για κάποιο δικό του θέμα. Εγώ δεν έφταιγα, του έλεγα σήκω παιδί μου να πάμε σχολείο, δεν ήθελε με τίποτα, γκρίνιαζε. Μου έβρισκε διάφορα θέματα, πήρα τον διευθυντή μίλησα».

Την εκδοχή της μητέρας επιβεβαιώνει και ο αρραβωνιαστικός της: «Όπως σας είπε, είχαμε πάρει το ΑΜΕΑ μαζί μας και ήταν τα παιδιά στο σχολείο, κατεβήκαμε Ηράκλειο γιατί είχαμε τη μετακόμιση. Τα παιδιά κοιμόντουσαν ήταν πολύ νωρίς. Μέχρι να γίνει όλη η διαδικασία και να γυρίσω να πάρω τα παιδιά, πήγε η Κοινωνική Υπηρεσία στο σπίτι και τα βρήκε μόνα τους».

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για έκθεση κατά συρροή και χθες Δευτέρα 29 Μαΐου, κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, το οποίο την καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκιση κατά συγχώνευση με τριετή αναστολή.

Από την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο Ιρακινός πατέρας των παιδιών, ο οποίος άμεσα βρέθηκε στο Ηράκλειο και δήλωσε πρόθυμος να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών, παρότι και ο ίδιος είναι μόνος και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες φροντίδας τους. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως η 33χρονη ήταν εθισμένη στο διαδίκτυο, ενώ πριν από 8 μήνες του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024