Survivor: Θερμό επεισόδιο με Τάκη και Ηλία στην διάρκεια του αγώνα
Δείτε το βίντεο...
Ξέφυγε τελείως η κατάσταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Μπόγδανο, κατά την διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.
Συγκεκριμένα, οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα κι ο Ηλίας τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και οικογένειες ενώ από την πλευρά του ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης και τιποτένιος.
Αρχικά, η όλη ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα, ωστόσο ο δεύτερος αρνήθηκε ότι το είπε για εκείνον.
Θερμό επεισόδιο με Τάκη και Ηλία στην διάρκεια του αγώνα
«Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις. Πάρτε τον από μπροστά μου» είπε ο Τάκης.
«Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ@σου μου λέει και κάνει κ@λοδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει αυτό το πράγμα όμως συνεχώς» απάντησε ο Ηλίας.
«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Τιποτένιε, παλιοψεύτη! Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι» είπε νευριασμένος ο Τάκης.
«Άμα ξαναβρίσεις σπίτια και μάνα θα γίνει χαμός» φώναξε ο Ηλίας.
Δείτε όσα συνέβησαν
- Πως η Ρωσία δίνει προτεραιότητα εναντίον των χειριστών drone και σε επιθέσεις στα μετόπισθεν βγαίνοντας κερδισμένη
- Δυτική Οχθη: Ο Τραμπ αντιτίθεται στην προσάρτησή της στο Ισραήλ
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
