Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς: Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

Νίκος Μουτσινάς: Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του

Τι θα συμβεί με την εκπομπή;

Από τη Δευτέρα έχει γίνει γνωστή μια εξέλιξη σχετικά με την υγεία του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Έτσι σήμερα, Τρίτη, μέσα από το προφίλ της εκπομπής στο instagram κυκλοφόρησε ένα story μέσα από το οποίο έγινε γνωστή η εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή, καθώς πολλοί είναι εκείνοι, που ανησυχούν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι πολύ πιθανό να μη δούμε στον αέρα ούτε την Τετάρτη 31/5 το «’Καλό Μεσημεράκι», ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση για το Καλό Μεσημεράκι και το Νίκο Μουτσινά

«Παιδιά, σήμερα δε θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά! Επιστρέφουμε σύντομα!» αναγράφεται στο story του Καλό Μεσημεράκι.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις» είπε σήμερα το πρωί η Φωτεινή Πετρογιάννη, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το “Καλό μεσημεράκι” να βγαίνει στον αέρα» συμπλήρωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024