Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Μούκοβα 0-2: Αποκλεισμός-σοκ για τη Μαρία, αποχαιρέτησε πρόωρα το Roland Garros

Σάκκαρη – Μούκοβα 0-2: Αποκλεισμός-σοκ για τη Μαρία, αποχαιρέτησε πρόωρα το Roland Garros

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Καρολίνα Μούκοβα όπως και πέρυσι και έμεινε εκτός συνέχειας Roland Garros, από τον δεύτερο γύρο.

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garros, ολοκληρώθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Όπως συνέβη και πέρυσι, έτσι και στο εφετινό Roland Garros η Καρολίνα Μούχοβα απέκλεισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, με το… καλημέρα στο τουρνουά, με 2-0 σετ (7-6, 7-5).

Η αθλήτρια από την Τσεχία θα βρει απέναντί της στη συνέχεια την Νάντια Ποντόροσκα από την Αργενβτινή (νο101 στον κόσμο), η οποία νωρίτερα επικράτησε με 2-0 της Γαλλίδας, Τζέσικα Πονσέ.

Με πολύ δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η Σάκκαρη που προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο η Τσέχα απάντησε άμεσα και πήρε πίσω το μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 3-3. Στο 5-5 η Μούκοβα έκανε μέο μπρέικ για το 5-6 με τη Μαρία να απαντάει και να στέλνει το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί η Τσέχα ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν παρόμοια, και πάλι η Ελληνίδα έκανε νωρίς το μπρέικ και το 2-0, και πάλι όμως δεν το κράτησε με την αντίπαλό της να απαντάει. Η Μούκοβα έκανε το 5-6 και στο 12ο game έκανε το καθοριστικό μπρέικ για να κλείσει το σετ και το ματς με 2-0 σετ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024