Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σώθηκε η Έβερτον – Υποβιβάστηκαν Λιντς και Λέστερ

Σώθηκε η Έβερτον – Υποβιβάστηκαν Λιντς και Λέστερ

Η Έβερτον νίκησε με 1-0 την Μπόρνμουθ και έμεινε στην Premier League, αντίθετα με τις Λέστερ και Λιντς που αποχαιρέτησαν τη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Στην τελευταία αγωνιστική της Premier League το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Σαουθάμπτον στην Championship και στο τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο παιζόταν ανάμεσα σε Αστον Βίλα και Τότεναμ.

Όλα τα υπόλοιπα είχαν κριθεί προ πολλού, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτά το πρωτάθλημα, τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να συμπληρώνουν την τετράδα και τις Λίβερπουλ, Μπράιτον να παίρνουν το εισιτήριο για το Europa League.

Η μεγάλη κερδισμένη της τελευταίας στροφής ήταν αναμφίβολα η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» νίκησαν με 1-0 την Μπόρνμουθ χάρη σε γκολ του Ντουκουρέ και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, σε αντίθεση με τις Λέστερ και Λιντς.

Η πρωταθλήτρια του 2016 μπορεί να επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν ήθελε νίκη των «ζαχαρωτών» κι έτσι επτά χρόνια μετά τις σπουδαιότερες μέρες της ιστορίας της, υποβιβάστηκε. Μαζί της και η Λιντς που ηττήθηκε με 1-4 από την Τότεναμ, η οποία έμεινε όμως εκτός Ευρώπης. Εκεί επέστρεψε μετά από 12 χρόνια η Άστον Βίλα που νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και θα παίξει στο Conference League.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη της Μπρέντφορντ επί της πρωταθλήτριας Σίτι με 1-0, το χορταστικό 4-4 της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ και το 5-0 της Άρσεναλ επί της Γουλβς ενώ η Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Φούλαμ.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024