Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ με 3-0 νίκες, παίρνοντας με άνεση την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.
Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τον Παναθηναϊκό είτε το Περιστέρι, με τον αντίπαλο των Πειραιωτών να προκύπτει από το Game 5 της σειράς, την Τρίτη (30/05) στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.
Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το φινάλε του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου στις 21:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.