Ηλεία: Τρόμος για τέσσερις τουρίστριες – Έπεσαν με το αυτοκίνητο στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού
Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.
Στιγμές τρόμου έζησαν τέσσερις τουρίστριες στην Ηλεία καθώς από λάθος το αυτοκίνητό τους κατέληξε στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η οδηγός του οχήματος ακολουθώντας το GPS δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως τη μικρή αλλαγή πορείας που γίνεται στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να καταλήξουν η ίδια, το αυτοκίνητο και οι τρεις συνεπιβάτιδές της στο νερό.

Κατάφεραν να βγουν
Για καλή τους τύχη το όχημα δεν βούλιαξε αμέσως και κατάφεραν εμφανώς όμως σοκαρισμένες, να βγουν εγκαίρως από αυτό.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να βοηθήσουν τις τέσσερις γυναίκες που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442