Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Κλειδώνει» τη δεύτερη θέση με σούπερ Ροντρίγκο
Με δύο υπέροχα γκολ από τον Ροντρίγκο, η Ρεάλ νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τη Σεβίλλη και έκανε σημαντικό βήμα για τη δεύτερη θέση.
Αγκαλιά» με την δεύτερη θέση της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν οι «μερένγκες» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κι ανεξάρτητα από το τι θα κάνει την Κυριακή (28/5) η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σοσιεδάδ, θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους.
Στο 3ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ρεάλ, ο Μιρ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 28′ ο Ροντρίγκο ισοφάρισε με όμορφη εκτέλεση φάουλ και στο 35′ η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Λαμέλα.
Το 1-2 ήρθε στο 68′ όταν o Ροντρίγκο πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε μαγική κούρσα και από το πέναλτι σκόραρε με πλασέ. Στο 82ο λεπτό η Σεβίλλη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ακούνια.
Σεβίλλη: Μπόνο, Ρεκίκ, Ακούνια, Μοντιέλ, Μπουένο, Γκουντέλι (80’ Μπαντέ), Ράκιτιτς (62’ Χορδάν), Χιλ (73’ Τόρες), Γκόμες (74’ Κορόνα), Λαμέλα (62’ Σούσο), Μιρ.
Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ (80’ Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Μεντί (65’ Άλβαρο Ροντρίγκεθ), Αλάμπα, Τσουαμενί, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε (54’ Καμαβινγκά), Θεμπάγιος, Ροντρίγκο (80’ Νάτσο).
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου

