Αγκαλιά» με την δεύτερη θέση της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν οι «μερένγκες» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κι ανεξάρτητα από το τι θα κάνει την Κυριακή (28/5) η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σοσιεδάδ, θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους.
Στο 3ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ρεάλ, ο Μιρ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 28′ ο Ροντρίγκο ισοφάρισε με όμορφη εκτέλεση φάουλ και στο 35′ η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Λαμέλα.
Το 1-2 ήρθε στο 68′ όταν o Ροντρίγκο πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε μαγική κούρσα και από το πέναλτι σκόραρε με πλασέ. Στο 82ο λεπτό η Σεβίλλη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ακούνια.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Νάντο Ντε Κολό παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποσυρθεί σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε κατακτήσει τη Euroleague.