Σεισμός στην Πάτρα – Αισθητός σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι
Οι πρώτες πληροφορίες για τον σεισμό - Κοντά στο Αντίρριο το επίκεντρο
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 19:00 το απόγευμα στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε αισθητός στη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 2 χιλιόμετρα δυτικά του Αντιρρίου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 11 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 11 χιλιόμετρα βόρεια από την Πάτρα.
- Γρηγορίου: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία – Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;





