Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αρχίζουν την Κυριακή (28/5) την προσπάθειά τους στο Roland Garros.
Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (30/5), οπότε αν το ελληνικό δίδυμο περάσει στη φάση των «64», τότε θα επιστρέψει στο court την Τετάρτη (31/5).
Όπως αναφέρει έγγραφο που διέρρευσε από δημοσιογράφους στο Παρίσι, την Κυριακή θα παίξει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Γίρι Βέσελι, αλλά και η Μαρία Σάκκαρη με την Καρολίνα Μούτσοβα.
Την Κυριακή κάνουν πρεμιέρα και ο Θανάσης Κοκκινάκης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.