Τρίτη 25 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λέντζας: Η κατάθλιψη μετά το World Party και οι δύσκολες στιγμές

Γιώργος Λέντζας: Η κατάθλιψη μετά το World Party και οι δύσκολες στιγμές

O παρουσιαστής εξομολογείται για το πώς βίωσε την κατάθλιψη και σε ποια φάση βρίσκεται αυτήν την περίοδο.

Προσκεκλημένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν ο Γιώργος Λέντζας, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό του Night Out στο ΜΕGA. Ο νεαρός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες προσωπικές στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί φλερτάροντας με την κατάθλιψη.

Πέρασα κατάθλιψη

«Πέρασα ένα πολύ μεγάλο φεγγάρι όπου προσπαθούσα πάρα πολύ να καταλάβω πως λειτουργεί η ζωή και αυτό είναι μια διαδικασία πάρα πολύ δύσκολη, πάρα πολύ επίπονη και πάρα πολύ χρονοβόρα. Πληγώνεις ανθρώπους που είναι γύρω σου, πληγώνεις τον εαυτό σου, σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι και δεν μπορείς να είναι ποτέ καλά με τους ανθρώπους γύρω σου μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά μόνος σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την μοναχικότητα και εγώ κάπως ένιωσα ότι αυτό το πράγμα έπρεπε και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Μπήκα ένα βράδυ στο σπίτι μου, έκλεισα την πόρτα και λέω «τώρα θα αντιμετωπίσω ότι υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου και το κρύβω κάτω από το χαλί τόσο καιρό». Ήταν μια δύσκολη διαδικασία και είναι γιατί συνεχίζεται».

Βιώνω τα απόνερα της κατάθλιψης

«Πέρασα κατάθλιψη, ναι και νομίζω ότι βιώνω τα απόνερα της ακόμα ως λειτουργία κατά βάση πάρα πολλές μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι, που νιώθεις ότι «και τώρα τι κάνω, πως λειτουργώ, πως το χειρίζομαι;». Η συνειδητοποιήση και η βοήθεια όμως είναι τα μοναδικά δυο πράγματα που λειτούργησαν και ο μόνος λόγος που θέλω να τοποθετήσω αυτό το πράγμα στη δημόσια κουβέντα έχει να κάνει με το ότι πάρα πολύ άνθρωποι δίνουν μια μάχη και αυτή η μάχη είναι η καθημερινότητα. Όσο αυτό το αντιμετωπίζεις ανοιχτά, με όποια φοβικότητα σου βγαίνει, θα έρθει η μέρα που θα λειτουργήσει. Το πρόβλημα είναι να μην το κοιτάξεις ποτέ».

«Ήταν η περίοδος αμέσως μετά το World Party και το μεγάλο strike back αυτού του πράγματος το οποίο νομίζω ότι μου ήρθε πέρυσι στις αρχές του χρόνου. Ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω τη δεύτερη αφήγηση των πραγμάτων συνολικά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Λέντζας στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.

Sports in

«Κοιτάζει τον Λιονέλ Πίκο ο Παναθηναϊκός»

Την περίπτωση του Λιονέλ Πίκο εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ρεπορτάζ Μέσου στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024