Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λέντζας - Φρίκαρα όταν γκούγκλαρα και διάβασα ότι έχω...

Γιώργος Λέντζας – Φρίκαρα όταν γκούγκλαρα και διάβασα ότι έχω…

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος και ανέφερε τι γεγονός το σόκαρε

Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε για την αρρώστια της μητέρας του αλλά και την προσωπική του περιπέτεια.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Dot.” και ανέφερε τι γεγονός το σόκαρε.

«Η σχέση με την μητέρα μου έγινε καλύτερη από τότε που μάθαμε για την ασθένειά της, ήρθαμε πιο κοντά. Σιχαίνομαι τα κλισέ αλλά έτσι είναι. Μέσα σε μία δύσκολη στιγμή, μπορούμε να κάνουμε black humor για να χαλαρώσει. Μου έλεγε πως μην βγάλω ξανά τίποτα για να έρχεσαι να με βλέπεις» είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας και πρόσθεσε: «Μέσα σε μία πολύ αμήχανη κατάσταση που τα συναισθήματα είναι σαν χαστούκια και δεν μπορείς να το αντιληφθείς εκείνη την στιγμή γιατί λες πω λείπω ή έχω κάνει λάθος και πως ήταν η σχέση μας τόσα χρόνια».

Ακόμη, ο Γιώργος Λέντζας μίλησε για τα τρία σενάρια μυθοπλασίας που γράφει αυτή την περίοδο: «Είναι διαφορετικά concept. Το ένα το έχω ολοκληρώσει, μπορεί να γίνει είτε ταινία, είτε σειρά, είτε βιβλίο» και συνέχισε αναφορικά με το reality, Bachelor: «Δεν βλέπω, δεν μου αρέσει. Είναι λάθος timing για ένα τέτοιο project. Φίλη μου δεν θα πήγαινε. Το stage αυτή την περίοδο πρέπει να πάει στις γυναίκες. Πρέπει να ακούσουμε τα δικά τους αιτήματα. Δεν υπάρχει “ναι με αλλά” σε όσα διεκδικούν. Ο βιασμός δεν είναι πάθος, καλύτερα να μη μιλάς».

Αναφορικά με το ποδόσφαιρο είπε: «Προέκυψε σαν project ζωής. Λέγαμε ότι πρέπει να το κάνουμε, το κάναμε με δική μας παραγωγή και παράλληλα άρχισε να χτίζει χαρακτήρα. Δεν είναι αθλητική εκπομπή, είναι παρατήρηση της κοινωνίας το ποδόσφαιρο. Έτσι μου κόλλησε η ρετσινιά, δεν θέλω να ταυτιστώ με αυτό».

Για την κατάθλιψη μετά το τέλος του Word Party δήλωσε: «Ήμουν 26 όταν προσγειώθηκα στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο της χοντρής οικονομικής κρίσης. Ένιωθα ότι γυρνάω στα 21, έμεινα άφραγκος και με έσωσαν οι άνθρωποι, οι φίλοι και το χιούμορ».

Ο Γιώργος Λέντζας όταν γκούγκλαρε τον εαυτό του φρίκαρε με τα όσα γράφονται για εκείνον, με αποκορύφωμα ότι έχει καρκίνο.

Όσον αφορά στις σχέσεις: «Ποτέ δεν ήμουν εξωστρεφής με αυτό. Αγχώνομαι να επικοινωνώ τη σχέση μου. Δεν θέλω κανένα credit πέρα από τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσει η υπερεξωτερίκευση των συναισθημάτων στα social media. Είμαι η μεγαλύτερη απογοήτευση συντρόφου. Είμαι ρομαντικός και κυνικός ταυτόχρονα. Θα κάνω κάτι το απροσδόκητο και θα είμαι εξαιρετικά βαρετός».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024