Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργαζόμενος στο Πόρτο Ράφτη, ο οποίος έκανε εργασίες απολύμανσης σε γκαράζ, λίγα μόλις μέτρα από την είσοδό του. Όμως την ώρα που εργαζόταν, ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο έμπαινε από την συρόμενη πόρτα στο υπαίθριο πάρκινγκ, το οποίο τον χτύπησε και τον παρέσυρε.
Η 59χρονη γυναίκα αφού παρέσυρε τον άτυχο άνδρα ακινητοποίησε το αμάξι της, κατέβηκε και άρχισε να ουρλιάζει, όταν συνειδητοποίησε την τραγωδία που είχε προκαλέσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η οδηγός του οχήματος σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και πως συνέβη αυτή η τραγωδία. Κατέβηκα από το αμάξι και αυτό που είδα δεν το πίστευα!».
«Μπαμπά μου, μακάρι να σου μοιάσω στο ελάχιστο» – Συγκλονίζει ο γιος του 57χρονου
«Μπαμπά μου, ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος. Ο καλύτερος μου φιλος. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να σου μοιάσω στο ελάχιστο σαν ανθρωπος και σαν πατέρας. Ήσουν το στήριγμά μας. Σε ευχαριστούμε για όλα! Θα σε τιμάω πάντα μέσα από τις πράξεις μου. Καλό παράδεισο, γιατί σίγουρα εκεί ανήκεις ψαρά μου» έγραψε στο Facebook ο γιος του 57χρονου εργάτη.
«Χρειάστηκε να σηκωθεί το αυτοκίνητο για να τον απεγκλωβίσουμε»
Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της πυροσβεστικής, όμως για τον άνθρωπο που εργαζόταν στην πολυκατοικία ήταν ήδη αργά.
«Για να μπορέσουμε να απεγκλωβίσουμε τον άνθρωπο, χρειάστηκε να σηκωθεί το αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας ήταν σφηνωμένος από κάτω και δεν μπορούσε να μετακινηθεί το αμάξι. Ήρθαν και τρία πυροσβεστικά οχήματα με ειδικά εργαλεία για να μπορέσουμε να τον απεγκλωβίσουμε» λέει ένας από τους διασώστες.
Η οδηγός οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Την ίδια στιγμή η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου