Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρολάν Γκαρός: Κληρώνει για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ρολάν Γκαρός: Κληρώνει για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Η κλήρωση για τη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Στο Παρίσι θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα για τις επόμενες 15 ημέρες, με τους κορυφαίους τενίστες και τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου να μάχονται στο Ρολάν Γκαρός.

Το δεύτερο Grand Slam της φετινής σεζόν, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μετρούν πλέον αντίστροφα για την κλήρωση της φετινής διοργάνωσης. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (24/5) η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του φετινού Ρολάν Γκαρός θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό των ανδρών, ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα είναι στο Νο.8 του ταμπλό των γυναικών. Αυτή θα είναι η 7η φορά που θα αγωνιστεί στο γαλλικό όπεν ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πέρσι έφτασε μέχρι τους «16».

Όπως και ο Στέφανος, έτσι και η Μαρία, θα αγωνιστεί για 7η φορά στο Ρολάν Γκαρός, με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει ως κορυφαία της στιγμή στη διοργάνωση τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Νο.1 του ταμπλό των ανδρών έχει τοποθετηθεί ο Κάρλος Αλκαράθ, ενώ στο αντίστοιχο των γυναικών βρίσκεται η Ιγκα Σβίατεκ. Η φετινή διοργάνωση θα ξεκινήσεις την ερχόμενη Κυριακή (28/5).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024