Μετά από εννέα χρόνια ξανά Πρωταθλήτρια η Σπάρτα Πράγας
Η Σπάρτα Πράγας κατέκτησε για 37η φορά το πρωτάθλημα Τσεχίας στην ιστορία της.
Η Σπάρτα Πράγας, κατέκτησε για 37η φορά στην Ιστορία της, το πρωτάθλημα Τσεχίας και μετά από εννέα χρόνια αναμονής.
Η ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Σλοβάτσκο και μία αγωνιστική πριν το τέλος της διοργάνωσης, απέχει τρεις βαθμούς από την «συμπολίτισσα», Σλάβια (σ.σ. 78 βαθμοί έναντι 75), διατηρώντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.
Το τσεχικό πρωτάθλημα, διεξάγεται σε δύο στάδια. Στην κανονική περίοδο και μια τελική φάση για την απονομή του τίτλου όπου οι έξι ομάδες με την καλύτερη κατάταξη κοντράρονται μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος αυτής της τελευταίας φάσης, ο τίτλος του πρωταθλητή απονέμεται στην ομάδα με την καλύτερη κατάταξη στην κανονική περίοδο, που είναι η Σπάρτα Πράγας.
Υπό τις οδηγίες του Δανού προπονητή, Μπράιαν Πρίσκε, η Σπάρτα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο από το 2014 και εξασφάλισε την συμμετοχή της στα προκριματικά του νέου Champions League.
- Παναιτωλικός – Κηφισιά 0-1: Διπλό… μισή παραμονή για την ομάδα του Λέτο
- Ο Τραμπ στέλνει το αεροπλανοφόρο Lincoln στις κουβανικές ακτές: «Θα καταλάβουμε την Κούβα αμέσως», δήλωσε
- Η απειλή του Τραμπ έγινε πραγματικότητα – Τι σημαίνει η απόσυρση στρατευμάτων για ΗΠΑ και Γερμανία
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της παλιάς Pirelli – Καίγονται λάστιχα
- Μια… άλλη Premier League: Δέκα χρόνια από το γκολ του Αζάρ που έδωσε το πρωτάθλημα στη Λέστερ
- Περιστέρι: Συμπλοκή ανηλίκων με δύο 15χρονους τραυματίες


