Σάκης Αρναούτογλου: Ήλιος, 30 βαθμοί και… καταιγίδες την Πέμπτη
Ίδιο το σκηνικό του καιρού και αύριο, με ήλιο το πρωί και συννεφιά και μπόρες το μεσημέρι - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να σκαρφαλώσει μέχρι και τους 30 βαθμούς Κελσίου αύριο, Πέμπτη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Κατά τα λοιπά, το σκηνικό του καιρού θα είναι ίδιο με τις τελευταίες ημέρες, με ήλιο το πρωί, συννεφιές που πυκνώνουν και μπόρες το μεσημέρι.
Πιο αναλυτικά, μπορεί η Πέμπτη να ξεκινήσει με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια μέχρι το μεσημέρι θα υπάρξει συννεφιά σταδιακά αυξημένη, ενώ προς το απόγευμα η αστάθεια θα γίνει πιο έντονη και θα γενικευθεί στα ηπειρωτικά.
Όπως τόνισε ο προγνώστης καιρού σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, βόρεια – βορειοδυτική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο υπάρχει πιθανότητα για μπόρες και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά – ημιορεινά τμήματα.
Καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις
Παράλληλα στις περιοχές που θα εκδηλωθούν καταιγίδες υπάρχει πιθανότητα και για τοπικές χαλαζοπτώσεις, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές από τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα παραμείνουν εξασθενημένοι, από διάφορες διευθύνσεις, στα 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα είναι ανεβασμένη, φτάνοντας τους 27 με 28 και τοπικά ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική η ημέρα θα ξεκινήσει με λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια. Τις μεσημβρινές ώρες θα κάνουν την εμφάνισή τους σύννεφα και στα ορεινά-ημιορεινά υπάρχει η πιθανότητα για παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία συννεφιά θα επικρατεί από τις πρωινές ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια του μεσημεριού και προς το απόγευμα, στις περισσότερες περιοχές, θα υπάρξουν αρκετές μπόρες και καταιγίδες, τοπικά πιο δυνατές με πιθανότητα μάλιστα και για χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442