Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Απαντά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Φαίη Σκορδά: Απαντά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Τι πρόσημο βάζει στη σεζόν;

Η Φαίη Σκορδά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς και απάντησε στα σενάρια που τη θέλουν να αλλάζει ώρα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έκανε με τον Αλέξη Τσίπρα και το πώς σχολιάστηκε.

«Ευχαριστώ για τα λόγια που έλαβα αναφορικά με την συνέντευξη που έκανα στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι αυτή η επικαιρότητα που την ακολουθήσαμε και εμείς, δεν ήταν αυτή η πρόθεση, δεν υπήρχε τέτοιος προγραμματισμός εξαρχής αλλά κάποιες φορές ασχοληθήκαμε», είπε αρχικά.

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς υπογράμμισε πως, «είναι θετικό το πρόσημο της σεζόν. Και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πάνε για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες. Γενικά υπάρχει η φημολογία, ότι θέλουν να με αλλάξουν, τα διαβάζω και εγώ αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια τέτοια συζήτηση. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα, τύπου “έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας”».

Θα έκανε βραδινό;

«Η αλήθεια είναι πως το ευχαριστήθηκα. Ήμουν στην αρχή πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο 4 live μπορούσα να ανταποκριθώ και στα 2 παράλληλα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω στην βραδινή ζώνη. Παράλληλα είναι δύσκολο, δεν μιλάω για τώρα προφανώς, εκτός και αν είναι κάτι περιστασιακό, ένα εορταστικό, κάτι που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης όπως είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου», δήλωσε σχετικά.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε για τα παιδιά της. «Μεγάλωσαν τα παιδιά μου, αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα μικρά. Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά, με κάνουν ό, τι θέλουν τα παιδιά μου», σχολίασε κλείνοντας.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024