Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο περιζήτητοι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία για τη σεζόν

Οι πιο περιζήτητοι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία για τη σεζόν

Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση – Πού κυμαίνονται οι μισθοί

Αν και ο καιρός δεν μας αφήνει να το νιώσουμε, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι προετοιμασίες τόσο στην Αθήνα όσο και τα νησιά για τη σεζόν έχουν πάρει φωτιά! Ξενοδοχεία και καταλύματα αναζητούν προσωπικό ενόψει της αύξησης της κίνησης!

Ξεφυλλίζοντας εφημερίδες ή σελίδες στο διαδίκτυο για εύρεση εργασίας θα δει κανείς πολλές αγγελίες, οι μισές από τις οποίες αφορούν, σύμφωνα με έρευνα του travel.gr σε καμαριέρες. Ειδικότερα, από τις 400 περίπου αγγελίες των τελευταίων ημερών, οι 195, ζητούν καμαριέρες. Οι αμοιβές που προσφέρουν οι εργοδότες κυμαίνονται από 1.200 έως και 2.400 ευρώ τον μήνα, με παροχή διαμονής και διατροφής.

Οι περισσότερες αγγελίες που ζητούν καμαριέρες είναι για ξενοδοχεία και καταλύματα στην Αττική και σε νησιά των Κυκλάδων.

Επόμενη ειδικότητα με μεγάλη ζήτηση είναι εκείνη των ρεσεψιονίστ. Έχουν αναρτηθεί 91 αγγελίες σε όλη τη χώρα, με τις 50 να βρίσκονται στην Αττική. Κατά μέσο όρο, ο μισθός για τη σεζόν ανέρχεται στα 1.200 ευρώ τον μήνα για 8ωρη, 7ήμερη απασχόληση, διαμονή και ημιδιατροφή.

Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζει και η θέση του ξενοδοχοϋπαλλήλου, που αφορά σε πολλαπλά αντικείμενα, όπως σέρβις, υπεύθυνος μπαρ και εξυπηρέτηση πελατών. Οι περισσότερες από τις 52 διαθέσιμες αγγελίες αφορούν στην Αττική και στις Κυκλάδες. Οι μισθοί κυμαίνονται από 1.200 ευρώ έως 1.600 ευρώ τον μήνα, ως επί το πλείστον με διαμονή.

Τέλος, σεφ και μάγειρες παραμένουν περιζήτητοι με τους μισθούς τους να κυμαίνονται από 1.400 ευρώ έως 3.500 ευρώ.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024