Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουνάει… σεντόνι η Σοσιεδάδ (1-0)

Κουνάει… σεντόνι η Σοσιεδάδ (1-0)

Η Σοσιεδάδ νίκησε με 1-0 την Αλμερία και ουσιαστικά «κλείδωσε» την τετράδα ενώ Θέλτα και Χιρόνα έμειναν στο 1-1 που δεν βολεύει καμία.

Μόνο με… θαύμα θα χάσει πλέον η Σοσιεδάδ την 4η θέση και το τελευταίο «εισιτήριο» της La Liga για το επόμενο Champions League. Οι Βάσκοι που είχαν μία σταθερότατη πορεία καθόλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν νίκησαν την Αλμερία με 1-0 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής κι αποσπάστηκαν 8 βαθμούς απ’ την 5η Βιγιαρεάλ (έχοντας έναν αγώνα περισσότερο), δύο «στροφές» πριν απ’ το φινάλε.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ιάπωνας Κούμπο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από ασίστ του Πατσέκο, ενώ στο 36′ η Αλμερία έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της απευθείας αποβολής του Σουάρεθ για αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο.

Την ίδια ώρα η Θέλτα και η Τζιρόνα έμειναν στο 1-1 στο «Μπαλαΐδος», με τους Καταλανούς να χάνουν την ευκαιρία για να προσπεράσουν την Μπιλμπάο και να αναρριχηθούν στην 7η θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa Conference League ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42′ με τον Πέρεθ, ενώ η Τζιρόνα ισοφάρισε στο 59′ με το εύστοχο πέναλτι του Στουάνι, αλλά στο μισάωρο που απέμενε ως το φινάλε δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024