Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα»

Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα»

Τι είπε για τη διαδικασία της υιοθεσίας η ηθοποιός.

Για την υιοθεσία της κόρης της, τη διαδικασία και τον γάμο της μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» η Βίκυ Βολιώτη.

Η ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως της είχε αποκαλύψει πως δεν είναι η βιολογική της μητέρα από την αρχή και περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση ενώ εξομολογήθηκε ότι η διαδικασία ήταν ψυχοφθόρα, καθώς κράτησε 1,5 χρόνο.

«Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη, δεν κρύψαμε κάτι. Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο μου, ήταν όταν γυρίζαμε μία ταινία μαζί και εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η πρώτη συνάντηση με την Άννα ήταν όπως όταν μία βιολογική μητέρα συναντάει το μωρό της, αφού γεννήσει. Με το που είδα την κόρη μου ήταν το παιδί μου, τέλος. Η διαδικασία υιοθεσίας μας δυσκόλεψε. Μας πήρε 1,5 χρόνο, ήταν πολύ ψυχοφθόρα».

Επίσης, μιλώντας για τον γάμο της σημείωσε: «Ο γάμος έγινε γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία της υιοθεσίας, αλλιώς νομίζω δεν θα παντρευόμασταν. Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες και ονειρεύονται το νυφικό, εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι».

Δείτε το απόσπασμα

Σημειώνεται ότι η μικρή Άννα γεννήθηκε πριν από 8 χρόνια στην Αιθιοπία και υιοθετήθηκε από τους γονείς της προτού καν κλείσει χρόνο, μέσω του συστήματος διακρατικών υιοθεσιών.

Η Βίκυ Βολιώτη την πρωτοπήρε αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών και την έφερε στην Ελλάδα οριστικά σε ηλικία 8 μηνών. «Η σχέση μου με την κόρη μου είναι «έρωτας». Μου αρέσει  να περνάμε πολύ χρόνο μαζί, αν και δεν είναι πάντα εφικτό λόγω δουλειάς, ειδικά αυτή την περίοδο.  Όμως επειδή είναι φοβερή προσωπικότητα  μου αρέσει πολύ να κάνουμε «παρέα». Περνάω υπέροχα μαζί της και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη κοντά της», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο in.gr η ηθοποιός.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024