Δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση στην έναρξη του 3ου τελικού γιατί… χάθηκαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στο ΟΑΚΑ!
Ο τρίτος τελικός της Handball Premier μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα ξεκινήσει με καθυστέρηση 15 λεπτών, καθώς είχαν…χαθεί τα κλειδιά των αποδυτηρίων των «ερυθρόλευκων».
Στις 19:30 και όχι στις 19:15 όπως ήταν προγραμματισμένος θα ξεκινήσει ο τρίτος τελικός της Hanball Premier ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι, δεν μπορούσαν να βρεθούν τα κλειδιά των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων, δηλαδή του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα τα μέλη της αποστολής των πρωταθλητών να περιμένουν για περίπου μισή ώρα έξω από τα αποδυτήρια της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», μέχρι να βρεθούν τελικά τα κλειδιά και να ανοίξει η πόρτα των αποδυτηρίων.
Τελικά τα κλειδιά βρέθηκαν και αποστολή του Ολυμπιακού, μπήκε στα αποδυτήρια για να προετοιμαστεί για τον τελικό, ωστόσο η καθυστέρηση αυτή οδηγεί στην έναρξη της αναμέτρησης 15 λεπτά αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα.

- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442