
Παγκόσμιο ρεκόρ από την Πέρεθ στα 35χμ βάδην, 8η η Φιλτισάκου
Ισπανικό… double σε άνδρες και γυναίκες από τους Ισπανούς στα 35χμ βάδην, με την Φιλτισάκου να τερματίζει 8η στην επανεμφάνισή της μετά από τραυματισμό.
Η Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στην Τσεχία με χρόνο 2.37.15 , σε έναν αγώνα στον οποίο η Κυριακή Φιλτισάκου τερμάτισε στην όγδοη θέση.
Η 23χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία προερχόταν από τον τραυματισμό στον ώμο, διένυσε την απόσταση σε 2 ώρες 55.00 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ.
Πίσω από την Πέρεθ τερμάτισαν οι Γκονζάλεθ (2.45.42) και Μοντεσίνος (2.45.58), ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι οι πρώτες 15 του αγώνα ξεπέρασαν τα φετινά ή ατομικά τους ρεκόρ.
Στη 19η θέση τερμάτισε η Σοφία Αλικανιώτη με 3 ώρες 09.21 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 3.13.24 από φέτος και στην 20η τερμάτισε η Έφη Κουρκουτσάκη με 3 ώρες 10.50, με την Φιλτισάκου να είναι βάσει απόδοσης η καλύτερη ελληνική συμμετοχή στον αγώνα.
Ο 36χρονος Γιάννης Καυκάς τερμάτισε στην 18η θέση στους άνδρες σε 2 ώρες 40.53 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ (ήταν 2.45.19).
Νικητής στα 35χλμ. βάδην ήταν ο Ισπανός Αλβαρο Μαρτόν με 2.25.35 και νέο εθνικό ρεκόρ και ακολούθησε με ρεκόρ Γερμανίας ο Κριστόφερ Λίνκε με 2.27.05 και τρίτος ήταν ο Μιγκέλ Λόπεζ με 2.27.33.
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ


