Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αξίζαμε την παραμονή»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αξίζαμε την παραμονή»

Δίκαιη χαρακτήρισε την παραμονή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League o Βαγγέλης Μαρινάκης που αναφέρθηκε και στην κριτική που υπήρξε μέσα στη χρονιά.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα κατάφερε και με τη νίκη επί της Άρσεναλ εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League και για τη νέα σεζόν.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε δίκαιη την παραμονή της ομάδας του ενώ στάθηκε και στη σκληρή κριτική που δέχθηκε μέσα στη σεζόν.

Όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Premier League. Η Σίτι πήρε το πρωτάθλημα και εμείς μείναμε στην κατηγορία. Για εμάς από την αρχή το όνειρό μας ήταν να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει.

Υπήρξε κριτική. Μου αρέσει η κριτική, αλλά ήταν κακοπροαίρετη. Η κριτική θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά δεν έβγαζε και νόημα.

Δεν μπορεί να συγκριθεί η Championship με την Premier League. Δεν ήταν η κατηγορία που είχαμε συνηθίσει. Ως διοίκηση βοηθήσαμε παίκτες, προπονητή, κάναμε επενδύσεις.

Κάποιες μεταγραφές ήταν πολύ επιτυχημένες. Είχαμε υποσχεθεί στο φανταστικό κοινό μας να παραμείνουμε, αξίζαμε την παραμονή. Συγχαρητήρια σε όλους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024