Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Φωτιά» στις φήμες για νέα σχέση μετά τον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα
Όλη η αλήθεια
Η κάμερα πρωινής εκπομπής, συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα και παραχώρησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου.
Η ίδια, λοιπόν, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και στα επαγγελματικά της πλάνα γενικότερα, απάντησε και στην Ελισάβετ Σπανού, η οποία έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια για την ίδια και τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, ενώ μίλησε και για την κατάσταση της προσωπικής της ζωής σε αυτή τη φάση, λίγο διάστημα μετά την μετακόμιση στο νέο της σπίτι.
Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Σχίζα
«Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, πιο πολύ συνέντευξη θα πω ότι ήταν αυτό το κάλεσμα. Εγώ δεν το είδα σαν δοκιμαστικό. Γενικά συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, ανεξάρτητα από αυτήν την εκπομπή και είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε προκύψει από εδώ και πέρα. Σίγουρα το μαγαζί μου είναι η βασική μου δουλειά που δεν την αφήνω ποτέ. Από εκεί και πέρα κάτι το οποίο είναι ταιριαστό σε εμένα και στα θέλω μου.. οκ, γιατί όχι; Αλλά δεν το κυνηγάω ούτε το επιδιώκω» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια απάντησε στις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού: «Δεν μου αρέσει να πω γι’ αυτές τις δηλώσεις καθόλου. Τα βλέπω ελάχιστα ή μου τα λένε συνήθως. Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη, εγώ κρατάω ότι είμαι καλά εγώ, το ότι κρίνω εγώ τι είναι σωστό για εμένα. Οι άλλοι μπορεί να με κρίνουν κι αυτοί ελεύθερα σίγουρα, δημοκρατία έχουμε, αλλά από εκεί και πέρα προτιμώ να κρατάω την άποψη των δικών μου ανθρώπων και του εαυτού μου».
Όσον αφορά στα προσωπικά της, εξήγησε: «Πω πω πω είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται να προχωρήσω στην προσωπική ζωή μου και είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι πάρα πολύ με τα επαγγελματικά μου και πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση, βάζεις προτεραιότητα τη σχέση σου και αφήνεις λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε τώρα έχω κάνει focus στο μαγαζί μου, στα ρούχα, στα μαγιό μου, στα τηλεοπτικά μου. Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Στάθη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου πολύ έντονα, με πολύ έντονα συναισθήματα και σε κάθε περίπτωση κρατώ μόνο τα καλά».
Δείτε όσα είπε
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442