Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ροντινέι: Στη Βραζιλία «στάζουν» μέλι

Ροντινέι: Στη Βραζιλία «στάζουν» μέλι

Ο Ροντινέι ολοκλήρωσε την πρώτη του θητεία στην Ευρώπη με μισή γεμάτη σεζόν στον Ολυμπιακό και στη Βραζιλία έκαναν αναφορά στα όσα πέτυχε ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο.

Ο Ολυμπιακός τον περασμένο χειμώνα απέκτησε από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών τον Ροντινέι, ο οποίος είχε λύσει το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο μετά από μια γεμάτη σεζόν, όπου κατέκτησε και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήθελε να αγωνιστεί στην Ευρώπη και οι ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση τους και τον πήραν, με τον Ροντινέι να πραγματοποιεί ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στη σεζόν και να αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια.

Πρώτη «γεμάτη» σεζόν

Τα βραζιλιάνικα Μέσα μάλιστα αναφέρθηκαν στην πρώτη «γεμάτη» σεζόν του Βραζιλιάνου στην Ευρώπη και… έσταξαν μέλι για τις επιδόσεις του στον Ολυμπιακό, αλλά και την ικανότητα του να προσφέρει πολλά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας του.

«Την ώρα που η Φλαμένγκο υποφέρει στο δεξί άκρο της άμυνας το 2023, ένας παλιός γνώριμος της, λάμπει στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης. Μπορεί στη βραζιλιάνικη ομάδα να αμφισβητήθηκε, αλλά ο Ροντινέι ανέβηκε στο δημιουργικό σκέλος και έγινε σημαντικό μέρος της πρωταθλήτριας ομάδας για το 2022. Και αφού έφτασε στην Ελλάδα, διατήρησε την καλή του απόδοση».

Επιπροσθέτως, στα δημοσιεύματα για τον Ροντινέι γίνεται αναφορά και στον Ραμόν, που επίσης ήρθε ως λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας από την Φλαμένγκο. «Ο Ραμόν ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι βασικός και ακόμα αναζητάει περισσότερες ευκαιρίες στον ελληνικό σύλλογο. Λόγω τιμωρίας, δεν έπαιξε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ», έγραψαν στη Βραζιλία.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024