Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγγελόπουλοι: «Μαγικό αυτό που συνέβη στο τρίτο δεκάλεπτο – Πάμε να το πάρουμε»

Αγγελόπουλοι: «Μαγικό αυτό που συνέβη στο τρίτο δεκάλεπτο – Πάμε να το πάρουμε»

Όσα δήλωσαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο ημιτελικό του Final 4 κόντρα στη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα αδιανόητο τρίτο δεκάλεπτο στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague απέναντι στη Μονακό, διαλύοντας τους Μονεγάσκους με επιμέρους σκορ 27-2.

Μετά το τέλος του ημιτελικού οι πρόεδροι των Πειραιωτών, Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την τεράστια ανατροπή και σχολίασαν το αποτέλεσμα δίνοντας το σύνθημα για τον τελικό της Κυριακής.

Όσα είπαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στην κάμερα της NOVA:

Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Ζήσαμε από τα πιο συγκλονιστικά συναισθήματα όσο είμαστε στον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο πρέπει να είναι πρωτοφανές στο παγκόσμιο μπάσκετ. Είναι κάτι μαγικό. Τώρα, πάμε να το πάρουμε.

Είναι συγκινητικό αυτό με τον κόσμο, που ήρθε από όλο τον πλανήτη. Μας γεμίζει με ευθύνη. Ελπίζω να τους κάνουμε περήφανους μεθαύριο. Νομίζω είναι η πιο ανταγωνιστική EuroLeague όλων των εποχών».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Ήμουν λίγο πιο ψύχραιμος. Μετρούσα τους πόντους. Αρχικά μετρούσα τις χαμένες βολές και μετά μετρούσα κάθε καλάθι μέχρι το 27-2. Η άμυνά μας ήταν κάτι συγκλονιστικό.

Αυτό το τρίτο δεκάλεπτο θα μείνει στην ιστορία για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες, γιατί μιλάμε για τον ημιτελικό της EuroLeague. Αυτό για να σου βγει υπό πίεση, πρέπει να έχεις τρομερούς παίκτες, προπονητή και κόσμο.

Το Κάουνας είναι ένας προορισμός που δεν είναι εύκολο. Είναι κάτι συγκλονιστικό όλο αυτό. Όλος αυτός ο κόσμος αξίζει να χαρεί το τρόπαιο. Δεν έχω προτίμηση για τον τελικό.

Το έχουμε ζήσει κι άλλες φορές. Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα είναι να κερδίζεις στον πρώτο ημιτελικό και να βλέπεις τον δεύτερο, ως νικητής».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024