Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Εθνική Τράπεζα δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου

Η Εθνική Τράπεζα δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε, παρουσιάστηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής από τη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης του Ομίλου

Η Εθνική Τράπεζα με στόχο τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, αλλά και την ανάδειξη των αναπτυξιακών προοπτικών κάθε περιοχής, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στελεχών της στο Ναύπλιο στις 3 και 4 Μαΐου, όπου διοργανώθηκε εκδήλωση με πελάτες, καθώς και σειρά επισκέψεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ανατολικής Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής από τη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης του Ομίλου, οι οποίες σύντομα θα δημοσιευθούν. Παρουσιάστηκαν επίσης, όλα τα σύγχρονα εργαλεία και οι επενδυτικές ευκαιρίες που αναδύονται για τις ΜΜΕ. Παράλληλα, οι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τα αναπτυξιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα εργαλεία, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων.

Το Ναύπλιο αποτέλεσε έναν ακόμη σταθμό, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πλάνου συναντήσεων που πραγματοποιεί η Τράπεζα σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη στήριξη των ΜΜΕ και την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ευρύτερη ανάπτυξή τους.

Χρηματοδοτικά προϊόντα και εργαλεία για τη στήριξη επενδυτικών σχεδίων

Με βασικούς πυλώνες τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την πράσινη ανάπτυξη, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν το πλέγμα κινήτρων που παρουσιάζει το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ και ο Αναπτυξιακός Νόμος και να χτίσουν μια ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική. Τα προγράμματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις με την καθοδήγηση του έμπειρου επαγγελματικού συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας και να λάβουν χρηματοδότηση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και στηρίζει τα επενδυτικά τους σχέδια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της Τράπεζας παρουσίασαν τα προϊόντα και τα εργαλεία που θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις στην ένταξή τους στα παραπάνω αναπτυξιακά προγράμματα, όπως μεταξύ άλλων σε:

  • Βραχυπρόθεσμο Δανεισμό έναντι της επιχορήγησης (Bridge Financing)
  • Δάνειο Παγίων για την κάλυψη μέρους της ιδιωτικής συμμετοχής
  • Επιστολή Προέγκρισης /πρόθεσης για χρηματοδότηση μέρους της ιδιωτικής συμμετοχής
  • Εγγυητικές Επιστολές για τη λήψη προκαταβολών και την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Περαιτέρω, μέσω των συμφωνιών που πραγματοποιεί η Τράπεζα με τo Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, συμμετέχει και προσφέρει στις ΜΜΕ χρηματοδοτικά προγράμματα με προνομιακούς όρους εξασφαλίσεων ή/και επιτοκίου, μέσω εγγυοδοτικών και συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, καλύπτοντας βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Το Business Banking της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται δίπλα στις ΜΜΕ, στηρίζοντας κάθε τους βήμα. Για να μάθετε τις λύσεις που έχετε στη διάθεσή σας, επικοινωνήστε με έναν Επαγγελματικό μας Σύμβουλο ή κλείστε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά εδώ.

Το ταξίδι μας συνεχίζεται. Για εμάς κάθε επιχείρηση είναι μοναδική.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024