Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tommy Hilfiger: Τα απίστευτα σπίτια του μεγιστάνα της μόδας [εικόνες]

Tommy Hilfiger: Τα απίστευτα σπίτια του μεγιστάνα της μόδας [εικόνες]

Ο Hilfiger δεν έχει βάλει την υπογραφή του μόνο σε ρούχα και είδη μόδας, αλλά και σε μερικά από τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο τα οποία του ανήκουν

Γέννημα θρέμμα Νεοϋρκέζος, ο μεγιστάνας της μόδας Tommy Hilfiger, ο οποίος έδειξε από νωρίς την κλίση του στο σχέδιο, έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της μόδας και του design. Άρχισε φτιάχνοντας τα δικά του μοναδικά ρούχα ως έφηβος και αργότερα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη μόδα στη βιομηχανία λιανικής, δουλεύοντας σε διάφορα καταστήματα και εταιρείες σε όλη την πόλη.

Ίδρυσε τη δική του εταιρεία ρούχων το 1985, η οποία έγινε αμέσως γνωστή για το μοναδικό και ξεχωριστό στυλ της.

Ο Hilfiger δεν έχει βάλει την υπογραφή του μόνο σε ρούχα και είδη μόδας, αλλά και σε μερικά από τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο τα οποία του ανήκουν.

Ο Tommy Hilfiger συνεργάζεται με σχεδιαστές και καλλιτέχνες για να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια που δίνουν μια προσωπική πινελιά. Τα σπίτια του αποτελούν έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας, παραδοσιακής και αριστοκρατικής διακόσμησης σπιτιού.

Αυτά είναι μερικά δείγματα της δουλειάς του, από την εκπληκτική έπαυλη του Hollywood Hills, μέχρι ένα ρετιρέ στη Νέα Υόρκη.

Το σπίτι του Tommy Hilfiger στη Φλόριντα είναι μια πολυτελής βίλα σε μεσογειακό στιλ στην περίφημη συνοικία της Χρυσής Ακτής. Το ακίνητο των 14.000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, μια πισίνα και μια ιδιωτική παραλία. Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού είναι εμπνευσμένη από την παραθαλάσσια τοποθεσία, με φωτεινά και ευάερα δωμάτια διακοσμημένα σε ουδέτερη χρωματική παλέτα. Ο Tommy και η σύζυγός του Dee Ocleppo πούλησαν το ακίνητο το 2017 για περίπου 28 εκατομμύρια δολάρια.

Το Tommy Hilfiger’s palm Beach, Villa Florida είναι μια εκπληκτική έπαυλη σε μεσογειακό στιλ στην καρδιά του Miami Beach. Η ιδιοκτησία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια και μια πισίνα δίπλα στη λίμνη. Η εσωτερική διακόσμηση της κατοικίας είναι εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική διακόσμηση μεσογειακού στιλ, με ζωηρά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Ο Tommy πλήρωσε 36,5 εκατομμύρια δολάρια για αυτό και στη συνέχεια το έβγαλε προς πώληση για 47,95 εκατομμύρια δολάρια μια εβδομάδα αργότερα.

Αυτή η βίλα στο Hollywood Hills στο Λος Άντζελες έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, διαθέτει πισίνα, υπαίθριους χώρους καθιστικού και εκπληκτική θέα στην πόλη. Ο εσωτερικός σχεδιασμός της βίλας είναι κομψός και μινιμαλιστικός, με καθαρές γραμμές και ουδέτερη χρωματική παλέτα.

Το παραθαλάσσιο σπίτι του Tommy Hilfiger’s Nantucket είναι ένα γοητευτικό εξοχικό σπίτι σε στιλ Νέας Αγγλίας στο Nantucket της Μασαχουσέτης. Το κατάλυμα τεσσάρων υπνοδωματίων διαθέτει πισίνα και εκπληκτική θέα στον ωκεανό. Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού συνδυάζει παραθαλάσσια και εντυπωσιακά στοιχεία με μπλε και λευκή διακόσμηση και ναυτικές πινελιές.

Το κτήμα της Νέας Υόρκης έχει έκταση 100 στρεμμάτων. Η βίλα είναι γεμάτη με έργα τέχνης και αντίκες. Ο εξωτερικός χώρος είναι εντυπωσιακός, με έναν περιποιημένο κήπο και καταρράκτη. Το εσωτερικό του κτήματος περιλαμβάνει έναν συνδυασμό γοτθικών και ντιζάιν στοιχείων Tudor, όπως ψηλές οροφές, μεγάλα παράθυρα και περίτεχνα ξυλόγλυπτα.

Η κύρια κατοικία του Tommy Hilfiger είναι μια εκπληκτική έπαυλη γεωργιανού στιλ σε μια ιδιοκτησία 22 στρεμμάτων στο Greenwich του Κονέκτικατ. Το σπίτι διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα και μια ιδιωτική λίμνη. Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού ενσωματώνει κλασικά και μοντέρνα χαρακτηριστικά, με πολυτελή διακόσμηση και έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο φημισμένο Plaza Hotel και έχει εκπληκτική θέα στο Central Park. Η επιφάνειά του είναι 3.000 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και ένα τεράστιο σαλόνι. Η εσωτερική διακόσμηση του διαμερίσματος είναι κλασική και πολυτελής, με ψηλά ταβάνια και μαρμάρινο δάπεδο. Από την ολοκλήρωσή του το 1907, το κτίριο ήταν μια δημοφιλής τοποθεσία για διασημότητες και άτομα υψηλού προφίλ λόγω της πλούσιας ιστορίας του.

Ο σχεδιαστής έχει μια βίλα στο ιδιωτικό νησί Mustique στην Καραϊβική. Το Mustique αποτελεί μέρος του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδινών και είναι γνωστό για τις απομονωμένες παραλίες και τις ιδιωτικές βίλες του.

Η Tommy Hilfiger Island Villa είναι μια εκπληκτική ιδιοκτησία με πέντε υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και δέκα επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mustique είναι ένας άκρως αποκλειστικός και περιζήτητος προορισμός για ταξιδιώτες πολυτελείας και επενδυτές ακινήτων, και πολλές από τις ιδιωτικές βίλες στο νησί αποτιμώνται σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Αγόρασε τη βίλα το 1990, και σήμερα αποτιμάται σε  περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια λόγω της μεγάλης ζήτησης για πολυτελείς κατοικίες στο νησί.

Πηγή: OT

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024