Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault 5 Roland Garros: Σε αθλητικό τέμπο

Renault 5 Roland Garros: Σε αθλητικό τέμπο

H γαλλική φίρμα δεν χάνει ευκαιρία να επαναφέρει στο προσκήνιο την ηλεκτρικά αναγεννημένη έκδοση του Renault 5, παρουσιάζοντας αυτήν την φορά μια νέα έκδοση με αφορμή την συνεργασία της με το γαλλικό πρωτάθλημα τένις

Το γαλλικό Open έχει τιμηθεί κατά καιρούς από σχεδόν όλες τις γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες και όχι μόνο τις γαλλικές με δεδομένη την παράδοση και τη σημασία του Roland Garros και όχι μόνο για τον κόσμο του τένις.

Πλέον την σκυτάλη παίρνει η Renault η οποία αποκαλύπτει μια νέα παραλλαγή του Renault 5 το οποίο εξακολουθεί να παραμένει πρωτότυπο, υπενθυμίζοντας την επικείμενη άφιξη του η οποία αναμένεται εντός του 2024.  

Η νέα παραλλαγή συνδυάζει μαύρη γυαλιστερή οροφή με λευκό σατινέ μεταλλικό χρώμα που με κάποιο τρόπο παραπέμπει στον κόσμο του τένις. Την εικόνα συμπληρώνουν λεπτομέρειες από χρώμιο όπως το περίγραμμα των παραθύρων ενώ οι τροχοί βάφονται σε ανοδιωμένο μπλε χρώμα.

Ως παραπομπή στο γαλλικό πρωτάθλημα το λογότυπο του Roland Garros παρεπιδημεί στους πλευρικούς αεραγωγούς σε συνδυασμό με τον σταυρό του Αγ. Ανδρέα ένα μοτίβο συνδεδεμένο με το στάδιο όπου πραγματοποιείται το πρωτάθλημα.

Το Renault 5 Roland Garros θα δώσει το παρών στο γαλλικό πρωτάθλημα που ανοίγει αυλαία στις 22 Μαΐου όπου θα εκτίθεται μαζί τα Renault Espace E-Tech και το Renault 4EVER Trophy.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024