Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραγικός Μοράντ: Αντέγραψε την απολογία του για το όπλο από το ChatGPT (pics)

Τραγικός Μοράντ: Αντέγραψε την απολογία του για το όπλο από το ChatGPT (pics)

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η εξωγηπεδική ζωή του Τζα Μοράντ ο οποίος πέφτει από παράπτωμα σε παράπτωμα συνεχώς.

Ο Τζα Μοράντ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του που πραγματικά μπορεί να αφήσει εποχή με τον τρόπο που αγωνίζεται και με τα όσα φαίνεται πως μπορεί να πετύχει στην καριέρα του.

Με τα καμώματά του όμως εκτός γηπέδων, φροντίζει να κάνει ακόμα και τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του να έχουν σοβαρές αμφιβολίες. Πρόσφατα επαναλήφθηκε το περιστατικό εμφάνισής του με όπλο σε βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα. Και αν την πρώτη φορά έπεσε στα μαλακά από τους Γκρίζλις χάνοντας μερικά ματς σαν τιμωρία, αυτή τη φορά τα πράγματα αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολα για τον 23χρονο γκαρντ.

Ο Μοράντ, όσο καλές προθέσεις και να είχε, ώστε να προσπαθήσει να απολογηθεί για το νέο πειθαρχικό του παράπτωμα, στην απόπειρα του να κάνει τα πράγματα καλύτερα, εκτέθηκε ακόμα περισσότερο. Ο παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις λοιπόν όπως έδωσε στη δημοσιότητα ο Άντριαν Βονιαρόφσκι, έγραψε μια απολογία σχετικά με το όπλο που φάνηκε να κρατούσε σε ένα βίντεο.

Μόνο που κάποιοι δαιμόνιοι αναγνώστε του έμπειρου δημοσιογράφου έψαξαν στο διαδίκτυο και ανακάλυψαν πως η απολογία του Μοράντ δεν είναι λόγια που βγήκαν από μέσα του, αλλά προϊόν τεχνητής νοημοσύνης και συγκεκριμένα του περίφημου ChatGPT, καθώς πειραματιζόμενοι ανακάλυψαν πως μπορεί να προκύψει μια «ομολογία» όχι απλώς παρόμοια, αλλά ταυτόσημη με αυτή του Μοράντ….

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024