Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλεσμα σε όλους όσοι ονειρεύονται

Κάλεσμα σε όλους όσοι ονειρεύονται

Ο Όμιλος LEGO ζωντανεύει τη δημιουργική δύναμη των παιδικών ονείρων, στο νέο θέμα, LEGO® DREAMZzz™

Μπείτε στον κόσμο των ονείρων με το LEGO® DREAMZzz™, το νέο θέμα από τον Όμιλο LEGO που εμπνέεται πραγματικά από τον τρόπο που ονειρεύονται τα παιδιά, αφού έρευνα αποκάλυψε ότι δύο στα τρία παιδιά παγκοσμίως επισημαίνουν ότι τα όνειρα τα βοηθούν να είναι πιο δημιουργικά.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς LEGO® DREAMZzz™ κυκλοφορούν παγκοσμίως στις 15 Μαΐου, και ακολουθούν περισσότερα συναρπαστικά επεισόδια και προϊόντα τον Αύγουστο.

Μάιος 2023, Μπίλουντ, Δανία –ο Όμιλος LEGO παρουσιάζει το LEGO® DREAMZzz™, ένα ολοκαίνουργιο θέμα που ζωντανεύει τη δημιουργικότητα των ονείρων των παιδιών μέσα από μια επική νέα σειρά περιεχομένου και σειρά προϊόντων.

Νέα παγκόσμια έρευνα σε περισσότερα από 23.000 παιδιά διαπίστωσε ότι επτά στα 10 (69%) βιώνουν περίπλοκα συναισθήματα, όπως άγχος ή μοναξιά, στην καθημερινή τους ζωή, με ένα στα τέσσερα (24%) να αναφέρει γεγονότα στον κόσμο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως αιτίες. Ωστόσο, οι ειδικοί στον ύπνο επισημαίνουν ότι τα όνειρα μπορούν να παίξουν βασικό ρόλο στο να βοηθήσουν τα παιδιά να επεξεργαστούν περίπλοκα συναισθήματα και να ενισχύσουν τη φαντασία τους. Τα παιδιά που συμμετείχαν στην έρευνα συμφωνούν, με τα δύο τρίτα να αναφέρουν ότι τα όνειρα είναι σημαντικά και τα βοηθούν να είναι πιο δημιουργικά κατά τη διάρκεια της ημέρας (68%).

Αυτό το πάθος για δημιουργικότητα ζωντανεύει στον κόσμο των LEGO® DREAMZzz™, με τον Όμιλο LEGO να δοκιμάζει το περιεχόμενο και τα παιχνίδια με χιλιάδες παιδιά από όλο τον κόσμο ενόψει της νέας τηλεοπτικής σειράς που ξεκινά στις 15 Μαΐου. Το λανσάρισμα θα συνοδευτεί από μια προϊοντική γκάμα, δημιουργώντας μια απίστευτη εμπειρία ψυχαγωγίας και παιχνιδιού που βάζει τα παιδιά στη θέση του οδηγού με τη δύναμη της φαντασίας.

Ελάτε στον Κόσμο των Ονείρων: Παρουσιάζοντας το LEGO® DREAMZzz

Η σειρά LEGO® DREAMZzz™ ακολουθεί τις περιπέτειες των σχολικών φίλων, Ματέο, Ίζι, Κούπερ, Λόγκαν και Ζόι, καθώς εντάσσονται σε μια μυστική υπηρεσία και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη της φαντασίας για να ταξιδέψουν στον κόσμο των ονείρων – και να νικήσουν τον Βασιλιά Εφιάλτη! Το τηλεοπτικό περιεχόμενο LEGO® DREAMZzz™ θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με 10 επεισόδια στις 15 Μαΐου στη Cosmote TV, το Netflix και το YouTube και θα εμπλουτιστεί με μια ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων και νέα επεισόδια από τον Αύγουστο του 2023.

«Το LEGO® DREAMZzz™ είναι το πρώτο μας concept που γιορτάζει τον θαυμαστό κόσμο των ονείρων και εξερευνά τι συμβαίνει όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, τα απλά, καθημερινά παιδιά γίνονται ξεχωριστοί ήρωες και η δημιουργικότητα είναι μια υπερδύναμη!» δήλωσε ο Cerim Manovi, Creative Director για το LEGO® DREAMZzz™. «Θέλουμε τα παιδιά να αισθάνονται δυνατά να ζωντανέψουν τα πιο τρελά τους όνειρα και να απολαμβάνουν την αληθινή δύναμη της δημιουργικής τους φαντασίας ενώ ονειρεύονται – και αυτή είναι μόνο η αρχή!»

Κάντε αίτηση τώρα: Γίνετε μέλος της Ομάδας LEGO Group Chief Dream Creators!

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του LEGO® DREAMZzz™, ο Όμιλος LEGO θα ξεκινήσει μια παγκόσμια πρώτη ευκαιρία για τα παιδιά να γίνουν «Επικεφαλής Δημιουργοί Ονείρων». Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στη Δανία, την έδρα του Ομίλου LEGO, για να λάβουν μέρος σε πολλά εργαστήρια LEGO® DREAMZzz™ που έχουν δημιουργηθεί για να υπερασπιστούν τη δημιουργικότητα των ονείρων και να εμπνεύσουν την εταιρεία.

Ως «Επικεφαλής Δημιουργοί Ονείρων», ο ρόλος των παιδιών θα είναι να υποστηρίξουν τη δημιουργικότητα των ονείρων εντός της εταιρείας και να διαδώσουν τις θετικές δημιουργικές πτυχές που μπορεί να έχει το όνειρο για τους νέους σε όλο τον κόσμο.

Τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 6-12 ετών θα μπορούν να υποβάλουν τη δική τους ονειρική δημιουργία – μια εικόνα είτε μιας κατασκευής LEGO που έχουν φτιάξει μόνα τους, είτε ενός σχεδίου – που δείχνει ένα πλάσμα ή ένα όχημα που έχουν ονειρευτεί και ενσωματώνεται αποκλειστικά από τουβλάκια LEGO. Η δημιουργία των ονείρων τους θα πρέπει να συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή που να αναφέρει πώς ονομάζεται η δημιουργία τους, τι μπορεί να κάνει και γιατί τους ενθουσίασε στο όνειρό τους. Η συμμετοχή ανοίγει επίσημα από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο LEGO.com/dreamzzz.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024