«Λόντσαρ και Νικολαϊδης για Ολυμπιακό»
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας στο πόλο έτοιμοι για νέο δίδυμο φουνταριστών τη νέα χρονιά
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για έναν ακόμη τίτλο στο πόλο ανδρών. Πάει για το 37ο πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος. Το 11ο σερί θα βαφτεί «ερυθρόλευκο» και στη συνέχεια το ενδιαφέρον των Πειραιωτών θα στραφεί στο F8 της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι.
Παράλληλα ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται και για τη νέα χρονιά. Οι μεταγραφές (και) στην υδατοσφαίριση έχουν ήδη αρχίσει.
Ηδη φαίνεται πως πάμε για τέλος εποχής με την ένδοξη αποχώρηση των δυο φουνταριστών. Κώστας Μουρίκης (σε Πανιώνιο) και Χριστόδουλος Κολόμβος (έχει πρόταση από την τουρκική ΕΝΚΑ όπου έπαιζε πριν γυρίσει στον Πειραιά) λένε «αντίο».
Η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη κινηθεί για την αντικατάστασή τους. Ο Δημήτρης Νικολαϊδης (φέτος στη Βουλιαγμένη) επιστρέφει, ενώ έχει γίνει κίνηση για την απόκτηση του Λούκα Λόντσαρ.
Ο 35χρονος διεθνής Κροάτης αφήνει την Γένοβα και την Προ Ρέκο (πηγαίνει εκεί ο Κώστας Κάκκαρης από τη Γιουγκ) και είναι κοντά στον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλίθα.
Ο πολύπειρος Λόντσαρ μετά από μεγάλη καριέρα σε Μεντβεστσάκ, Μπρέσια, Μλάντοστ, Γιουγκ και Προ Ρέκο θα συνθέσει μαζί με τον Νικολαϊδη το δίδυμο των φουνταριστών των νταμπλούχων Ελλάδας.
Ο Λόντσαρ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Κροατία το 2017 στη Βουδαπέστη, ενώ κατέκτησε δυο Τσάμπιονς Λιγκ: Το 2016 με τη Γιουγκ (κόντρα στον Ολυμπιακό) και πέρυσι με την Προ Ρέκο στο Βελιγράδι.
Αν παραμείνουν οι Μπούσλιε και Μπίγιατς θα συνθέσουν μια κροατική τριάδα στον Ολυμπιακό, ενώ παραμένει ανοικτό του Ούγγρου Μάρτον Βάμος.
Φυσικά, η ενίσχυση του Ολυμπιακού δεν θα μείνει στους φουνταριστούς (αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με Νικολαϊδη και Λόντσαρ), αλλά θα προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα όπως κάθε χρόνο.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το F8 στο Βελιγράδι.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/4): Δράση με Ατλέτικο – Άρσεναλ στο Mega και τον τελικό του ΠΑΟΚ στο Eurocup
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 5-4: Παίζοντας μπάλα στο Λούβρο… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 29.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442