Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Την πέταξε 30 μέτρα μακριά – Φώναζε η αδερφή της» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης στην Καλλιθέα

«Την πέταξε 30 μέτρα μακριά – Φώναζε η αδερφή της» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης στην Καλλιθέα

«Ο οδηγός φαίνεται ότι πέρασε με κόκκινο» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλλιθέα.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 12χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλλιθέα, μπροστά στα μάτια της αδερφής της.

«Είμαστε σε σοκ. Έφυγε ένα καλό αγγελουδάκι» συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως λέει, τα δύο κορίτσια του διέσχισαν τον δρόμο όταν είχε ανάψει πράσινο φανάρι για τους πεζούς και ο οδηγός που παρέσυρε τη 12χρονη έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

« Ήταν μαζί με την αδελφή της. Γύρισαν από το σχολείο και πήγαιναν μαζί στο φροντιστήριο. Η άλλη μου κόρη πρόλαβε και είδε ότι ερχόταν γρήγορα ο οδηγός ενώ είχε ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι. Η άλλη δεν τον είδε. Ήταν ασταμάτητος… Ούτε να σταματήσει, ούτε να φρενάρει, ούτε τίποτα. Τη χτύπησε και την πέταξε μακριά 30 μέτρα» περιγράφει ο τραγικός πατέρας.

«Η αδερφή της άρχισε να φωνάζει και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της»

Η περιγραφή του πατέρα για την ημέρα του δυστυχήματος προκαλεί ανατριχίλα.

Η αδελφή της 12χρονης, μόλις είδε τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς της, όμως δεν είχε μονάδες στο κινητό της τηλέφωνο. Ένας περαστικός της έδωσε το κινητό του και έτσι το παιδί τηλεφώνησε στη μητέρα της, στην οποία περιέγραψε τι είχε συμβεί μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι τους.

«Προσπαθούμε να βρούμε ψυχολόγο για να πάει το παιδί. Δεν είναι καθόλου καλά, πιστεύει ότι φταίει για το δυστύχημα. Προσπαθούμε να την κάνουμε να καταλάβει ότι δε φταίει» λέει ο πατέρας.

«Δε με νοιάζει τι θα γίνει από δω και πέρα. Εγώ δε θα έχω πια τη Χαρίκλεια» καταλήγει συγκινημένος ο τραγικός πατέρας, κληθείς να σχολιάσει ότι ο οδηγός που παρέσυρε το παιδί του αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

«Ο οδηγός πέρασε με κόκκινο»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ιωάννης Κωλέττης αναμένεται να πάρει μέσα στις επόμενες ημέρες τη δικογραφία, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για την υπόθεση. Όπως είπε, από τα μέχρι τώρα στοιχεία και τις μαρτυρίες προκύπτει ότι ο οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024