Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δικάζεται για ασέλγεια ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη - «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό»

Δικάζεται για ασέλγεια ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη – «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό»

Ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έβαζε αθλητές να του κάνουν μασάζ την ώρα που εκείνος παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, στην Κρήτη, αναμένεται να καθίσει σήμερα Τρίτη, ο  διακεκριμένος προπονητής του Taekwondo, μετά τις καταγγελίες ότι ζητούσε από ανήλικα παιδιά, τα οποία προπονούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος φέρεται, να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Ο 47χρονος προπονητής, ο οποίος είχε κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος και  προπονούσε αρκετά παιδιά σε Ηράκλειο και Λασίθι, δικάζεται με βασική κατηγορία αυτή της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος τελικά τεσσάρων ανηλίκων.

Ο ίδιος αρνείται με σθένος τα όσα του αποδίδονται και αυτή ήταν η γραμμή που είχε τηρήσει εξ αρχής.

Μαρτυρίες σοκ

Μάλιστα την ημέρα της απολογίας του «λύγισε» στο γραφείο της ανακρίτριας, υποστηρίζοντας ότι όλα όσα καταγγέλλονται για το άτομο του είναι άκρως ατιμωτικά και δεν έχουν καμία βάση, όπως υπενθυμίζει το cretalive. Τότε είχε ισχυριστεί ότι οι καταγγελίες σε βάρος του ήταν κατευθυνόμενες από ανταγωνιστή.

Πρώην αθλητές, ανήλικοι και ενήλικοι την περίοδο των καταγγελιών είχαν υποστηρίξει στις καταθέσεις που είχαν δώσει ενώπιον των προανακριτικών Αρχών ότι ο δάσκαλος απαιτούσε να του κάνουν μασάζ και σε περίπτωση άρνησης ή δυσφορίας, η συμπεριφορά του ήταν τιμωρητική απέναντι τους.

Η υπόθεση είχε σκάσει σαν… βόμβα πριν από περίπου ένα χρόνο και είχε σοκάρει το πανελλήνιο. «Μην αρνείσαι στο δάσκαλο γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις…»: Είναι η φράση που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ο κατηγορούμενος ως μια μορφή εκφοβισμού ή απειλής στους αθλητές του, που δεν του έκαναν τα χατίρια ή δεν τα πήγαιναν καλά στους αγώνες, σύμφωνα με τα όσα καταθέτει – καταγγέλλει  πρώην αθλήτρια του προπονητή, η οποία σήμερα είναι 20 ετών.

Ο 47χρονος περιγράφεται ακόμα ως ένας σκληρός προπονητής που δεν είχε σε τίποτα να ρίξει σφαλιάρα σε αθλητή ή να του βαρέσει κλωτσιά στα γεννητικά όργανα αν εκνευριζόταν.

Ακόμα καταγγέλλεται ότι έκανε μπάνιο, έβγαινε με την πετσέτα και τούς …παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων», επιδεικνύοντας το μόριο του.

Στον αντίποδα,  υπήρξαν   μαρτυρίες που υποστήριζαν  ότι ο 47χρονος ναι μεν ήταν σκληρός προπονητής και εξωθούσε τους αθλητές στα όρια των αντοχών τους, ακόμα και με καψόνια,  όμως σε καμία περίπτωση δεν τους είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Sports in

Από τα γαριδάκια στα 2 δισ. ευρώ - Η πορεία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

Ο ιδρυτής της Chipita και επικεφαλής της Bespoke μιλά στην πρωτοβουλία Innovative Greeks Talks του ΣΕΒ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024