Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σία Κοσιώνη: Ποια είναι η ηλικία της – Τι αποκαλύπτει η ίδια

Σία Κοσιώνη: Ποια είναι η ηλικία της – Τι αποκαλύπτει η ίδια

«Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη»

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα (16/5) για την Σία Κοσιώνη, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η δημοσιογράφος από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές, τόσο από τους διαδικτυακούς της φίλους όσο και από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν «χρόνια πολλά» έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Facebook και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την ηλικία της. Επίσης, δήλωσε πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά της με αγάπη.

«Σήμερα έγινα 43. Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη. Και πιο αποφασισμένη από ποτέ να απολαμβάνω και την τελευταία ηλιαχτίδα της μέρας. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές…», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Η ανάρτησή της

Ο σύζυγός της και το παιδί της

Η Σία Κοσιώνη εκτός από επιτυχημένη δημοσιογράφος που είναι, έχει δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια.

Με τον Κώστα Μπακογιάννη είναι 8 χρόνια μαζί και έχουν έναν γιο. Ο σύζυγός της σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε: «Η Σία είναι μία σπουδαία μαμά. Καταφέρνει να χτίζει έναν κόσμο για το παιδί μας, που όταν μεγαλώσει θα αντιληφθεί ποσό τυχερός είναι που έχει αυτή τη μαμά. Ανοίγει μονίμως πόρτες και παράθυρα μέσα στο μυαλό του Δήμου. Με την Σία δεν είχαμε προγραμματισμό, ούτε στρατηγική για τη ζωή μας. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι».

«Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως «από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα», το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς», συμπλήρωσε.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024