Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικολέττα Ράλλη: «Μου είπαν ότι δεν θα ξαναμιλήσω»

Νικολέττα Ράλλη: «Μου είπαν ότι δεν θα ξαναμιλήσω»

Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη μίλησε για τη μητρότητα και τις δυσκολίες που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της.

Στις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές που βίωσε μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού μίλησε η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού, και αναφέρθηκε στη μητρότητα και όσα βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η Νικολέττα Ράλλη σημείωσε πως δεν είναι όλοι για να κάνουν παιδιά, σημειώνοντας πως θέλει αδιανόητη υπομονή. «Αν δεν την έχεις, μην κάνεις παιδί», ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη. «Είναι το απόλυτο θαύμα και είναι και το νόημα της ζωής», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν θα έκανε ένα δεύτερο παιδί, η Νικολλέττα Ράλλη αρχικά το απέρριπτε κατηγορηματικά. «Το πρώτο εξάμηνο είπα ποτέ, ποτέ, ποτέ», σημείωσε η Νικολέττα Ράλλη, επισημαίνοντας πως μαζί με το παιδί ξαναγιεννιέσαι και εσύ.

Το απόλυτο θαύμα για τη Νικολέττα Ράλλη

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η πρώτη περίοδος ήταν δύσκολη, αναφέροντας πως την «άκουσε για τα καλά». «Όλες οι περίοδοι είναι δύσκολοι. Αν δεν το ζήσεις… Είναι δύσκολο, δεν είναι όλοι να κάνουν παιδί. Θέλει αδιανόητη υπομονή που αν δεν την έχεις, μην κάνεις παιδί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Όταν αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αυτό το θαύμα της φύσης, το αδιανόητο… δεν υπάρχει. Είναι το απόλυτο θαύμα. Απλά για εμένα είναι και το νόημα της ζωής. Γίνεσαι μάρτυρας της δημιουργίας της ζωής και της εξέλιξής της από την ημέρα μηδέν. Και αυτό καμία ταινία δεν μπορεί να το αποτυπώσει. Κανένας ανιψιός, καμία ανιψιά. Κανένα βαφτιστήρι. Μόνο το δικό σου το παιδί, αν σε ενδιαφέρει να δεις αυτή την ταινία. Και το δούμε έτσι ως ταινία. Είναι δύσκολο πολύ που δεν στο λέει και κανένας», συνέχισε η Νικολέττα Ράλλη.

«Πήρα τα χαπάκια μου και το ευχαριστήθηκα»

«Ο ερχομός του παιδιού με βρήκε πολύ άσχημα ψυχολογικά, με μαύρισε. Ξεκίνησα και χάπια στους 6 μήνες. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ψυχίατρο και του είπα: κοίταξε να δεις, διακρίνω ένα μοτίβο, ότι κάθε μέρα γύρω στις 3:30 το μεσημέρι μου έρχεται μαυρίλα», περιγράφει η Νικολέττα Ράλλη.

«Αυθοποβολή ήταν; Δεν ξέρω αν είχα αυθυποβληθεί ή αν είχα όντως πρόβλημα. Πάντως πήρα τα χαπάκια μου και το ευχαριστήθηκα. Δεν μου έκανε κάποια διάγνωση, μου είπε ότι είναι φυσιολογικό με τον εγκλεισμό και τη μητρότητα», σημείωσε η Νικολέττα Ράλλη.

«Ήμουν σε ένα μαιευτήριο που θύμιζε ΚΑΤ και όχι μαιευτήριο. Ήταν σκοτεινό χωρίς λουλούδια, χωρίς φωνές. Απαγορεύονταν τα πάντα. Δεν επιτρεπόταν κανένας, μόνο ένα άτομο, ο άντρας μου. Η μαμά μου σκέψου δεν ήρθε ποτέ. Δεν ξέρω αν μετά από 6 μήνες το πρόβλημα μου το έσβησαν τα χάπια ή αν το ξέχασα, επειδή δεν είχα χρόνο να το σκέφτομαι», συνέχισε η παρουσιάστρια. «Ο ύπνος δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορώ, όμως, να είμαι και απόλυτη γιατί ήμουν τυχερή με το παιδί μου», συμπλήρωσε η Νικολέττα Ράλλη.

«Τα χρειάστηκα…»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε ότι της έγινε διάγνωση για παράλυση φωνητικών χορδών και πως μάλιστα ο γιατρός της είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει.

«Εγώ που νόμιζα ότι πιάνω την πέτρα και τη λυγίζω, τα… χρειάστηκα. Λίγο μετά τον θηλασμό, έπαθα παράλυση φωνητικών χορδών και δεν μπορούσα να μιλήσω, με γνωμάτευση ότι μάλλον δεν θα ξαναμιλήσω. Μάλλον από την επισκληρίδιο. Βρήκα μία ειδικό φωνοθεραπεύτρια, μου είπε να κάνω στο σπίτι κάποιες ασκήσεις και σιγά-σιγά επανήλθε κανονικά το θέμα», περιγράφει η Νικολέττα Ράλλη.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024