Νίκος Μουρατίδης για Eurovision: «Έχω γίνει έξαλλος με το 4 στην Κύπρο»
Με την κριτική επιτροπή για το τεσσάρι της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision τα έβαλε ο μουσικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης.
Ο μουσικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το τεσσάρι στην Κύπρο στη Eurovision εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την κριτική επιτροπή.
Από το Σάββατο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Eurovision, επικρατεί μία ιδιαίτερη κινητικότητα με πολλούς να κατακεραυνώνουν την κριτική επιτροπή της χώρας μας, που έδωσε μόλις τέσσερις βαθμούς στην κυπριακή αποστολή.
Ο μουσικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το τεσσάρι στην Κύπρο εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την κριτική επιτροπή.
«Μακάρι τα παιδιά στα 16 τους να ήταν τόσο ώριμα όσο ο Βίκτωρας. Ενθουσιάστηκα με την εμφάνιση της Ελλάδας. Όταν το έβλεπα αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία, ήταν πολύ κομψό και σικάτο. Ήταν άψογα σκηνοθετημένο, το είπα στον Κωνσταντίνο Ρήγο, ότι δεν πέρασε και δεν προκριθήκαμε δεν οφείλεται σε μας αλλά στο γεγονός ότι δεν ήμασταν κιτς», είπε αρχικά.
«Είμαι έξαλλος με το τεσσάρι»
Για το 4 στην Κύπρο ανέφερε πως, «είμαι έξαλλος με το τεσσάρι. Με ποιο δικαίωμα η ΕΡΤ βάζει επιτροπές που είναι 50-60-80 χρόνων να κρίνει τη Eurovision. Γιατί δεν βάζει νέους ανθρώπους στην επιτροπή; Τι δεν τους άρεσε; Αυτή η φωνάρα. Είναι η παράνοια, ότι δώσαμε το 12 στο Βέλγιο, ένα κομμάτι ντίσκο, κατακλεμμένο, έναν άφωνο τραγουδιστή. Δεν ψηφίσανε καθόλου τη Γαλλία και την Ιταλία και δώσανε 4 στην Κύπρο, είναι παράνοια, είναι αυτοκτονία».
Οι άνθρωποι είναι ανεξάρτητοι από την ΕΡΤ; Είναι όλοι στην ΕΡΤ, κι οι 7 τσεκαρισμένο. Σας ορκίζομαι, όλοι είναι της ΕΡΤ και όλοι μεγάλης ηλικίας, δεν έχουν καμία σχέση με την ποπ μουσική, καμία σχέση με το “σήμερα” ή με τη Eurovision, δε πρέπει να είναι εκεί. Γιατί δεν βάλανε τον Φωκά Ευαγγελινό στην επιτροπή;», τόνισε αναφορικά με την κριτική επιτροπή.
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442