Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Μπόργκες 2-0: Τελείωσε τη δουλειά

Τσιτσιπάς – Μπόργκες 2-0: Τελείωσε τη δουλειά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζοντας από εκεί που η βροχή τον έκοψε χθες το βράδυ, τελείωσε τη δουλειά απέναντι στον Νούνο Μπόργκες και πέρασε στους «32» της Ρώμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού ξεπέρασε τα προβλήματα με τον καιρό που αντιμετώπισε χθες, σε αγωνιστικό επίπεδο δεν είχε κανένα θέμα απέναντι στον Νούνο Μπόργκες και με 2 γρήγορα κερδισμένα game ολοκλήρωσε τη δουλειά και σφράγισε την πρόκριση στους «32» του ATP της Ρώμης.

O Τσιτσιπάς με 2-0 κερδισμένα (6-3,6-3) σετ δεν είχε θέμα με τον Μπόργκες, έκανε αυτό που έπρεπε στα τελευταία 2 game που έπρεπε να πάρει, αφού από χθες ο αγώνας ήταν στο (6-3, 4-3) και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο, νούμερο 48 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για τον Τσιτσιπά 10 λεπτά σήμερα ήταν αρκετά, αφού ήδη είχε καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από χθες, με ένα σταθερό παιχνίδι και αρκετά break απέναντι στον Μπόργκες.

Η πορεία του Στέφανου στο χιλιάρι Masters της Ρώμης είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον κακό του δαίμονα, Κάρλος Αλκαράθ, στα προημιτελικά του τουρνουά.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024