
Eurovision 2023: Ποια είναι η παρουσιάστρια Hannah Waddingham που είχε παίξει στο Game of Thrones
Όσοι φανς του Game of Thrones παρακολούθησαν τη Eurovision, σίγουρα η παρουσιάστρια κάτι τους θύμιζε.
Μια από τις παρουσίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στη φετινή Eurovision ήταν αναμφίβολα η ηθοποιός Hannah Waddingham, η οποία ήταν από τις παρουσιάστριες του διαγωνισμού.
Η ηθοποιός Hannah Waddingham εντυπωσίασε τους φανς της Eurovision με την εμφάνισή της ως παρουσιάστρια, ωστόσο πολλοί την ήξεραν ήδη.
Κι αυτό καθώς πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά της Apple+ «Ted Lasso», ερμηνεύοντας τη Rebecca Welton, πρόεδρο της… θρυλικής «AFC Ritchmond». Η σειρά βρίσκεται στην 3η σεζόν.
Μάλιστα για τη συμμετοχή της στο Ted Lasso έχει κερδίσει και βραβείο Emmy.

«Shame»
Ωστόσο, ορισμένοι φανς μπορεί να τη θυμούνται μέσα από το Game Of Thrones, όπου έπαιζε την Septa Unella, ηγετικό μέλος της θρησκευτικής αίρεσης που έκανε κουμάντο για ένα διάστημα στο Kings Landing μέχρι η Cercei να τα… τινάξει όλα.
Είναι χαρακτηριστική η σκηνή με τη Septa Unella να περπατά χτυπώντας ένα κουδούνι και να φωνάζει «shame».
Επίσης έχει κάνει πέρασμα και από το Sex Education του Netflix.
Η Hannah Waddingham διαθέτει επίσης και πολύ ωραία φωνή, κάτι που είναι… οικογενειακό της, αφού και η μητέρα της και οι παππούδες της τραγουδούσαν στην όπερα.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συμμετέχει στο νέο Mission Impossible όπως και και στο The Fall Guy με τον Ryan Gosling.
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου


